Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ehhez az archoz...

Szerintetek ehhez az archoz jól állna a fekete haj? Képek lent

Figyelt kérdés

Nem vagyok biztos a fekete hajban, mert sápadt az arcbőröm. Valaki szerint nagyon jól állna, valaki szerint pedig nagyon nem. Ki szeretném próbálni, de nem merek kockáztatni.

[link]

[link]

2014. ápr. 21. 17:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Azt hiszem, hogy hagyni fogom a feketet. Ezek regi kepek,az arcm mar kicsit masabb, de sajnos a sapadtsag megmaradt.
2014. ápr. 22. 09:27
 12/18 anonim ***** válasza:

szerintem nem állna jól, és nem a bőröd miatt, hanem mert egyszerűen gyönyörű az eredeti színed *-*

én nem tudnám elképzelni,hogy ennél lehetne jobb.

21f

2014. ápr. 22. 10:15
 13/18 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.:) eldontottem, hogy barna maradok.:)
2014. ápr. 22. 11:38
 14/18 anonim ***** válasza:
De Fanniiiiiiii
2014. ápr. 22. 12:45
 15/18 anonim ***** válasza:
szép vagy, ne rontsd el magad feketével
2014. ápr. 23. 18:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a világos haj éppen annyira rosszul állna neked, mint a fekete. Nemtudom miért jönnek itt sokan a szőkével, egyáltalán nem illene hozzád. Ezeken a képeken nagyon jó a hajad, maradj meg ezeknél a színeknél, tökéletes, főleg az első. Amúgy nagyon szép vagy. És ezek a hajszínek csak mégjobban kiemelik a szépségedet, mással csak elrontanád az összképet.
2014. ápr. 23. 18:30
 17/18 A kérdező kommentje:
A szőke nálam szóba sem jöhet, az egyik rokonom, aki ugyan ilyen tulajdonságokkal rendelkezik szőkére festette a haját és úgy néz ki, mintha beteg lenne. Egyébként az sosem volt olyan színű a hajam mint az első képen, csak a napsütéstől tűnik olyan szép vörösesnek, de lehet, hogy majd egyszer kipróbálom.:)
2014. ápr. 23. 18:42
 18/18 anonim ***** válasza:
nem szőke, de valami világos méz barnás enyhe vörösesbe átmenő szín lenne a tuti. Szépvagy :)
2014. ápr. 28. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!