A fekete hajszín jól állna ehhez?
Világos bőröm van, néhány szeplő, inkább csak tavasszal, nagy zöld szem, sötét szemöldök, kerek, babás arc, pisze orr.
Szeretnék kicsit öregebbenek tűnni, mert bár 23 vagyok, nem nézek ki még 18 évesnek sem. Nemsokára elkezdek dolgozni egy olyan helyen, ahol jó lenne ha komolyan vennének, ezért kéne egy kis öregítés.
Fekete haj jól állna? Vagy sötétbarna? Most festett szőke, de nem szeretem, az eredeti szőkésbarna.
Jah és vörös szóba se jöhet.
szerintem csak azért ne fesd be a hajad, később meg fogod bánni, biztos szép lehetsz amugy:)ahogy így leírtad magad.
17/L
A sötét hajszín egyértelműen jobban áll a te típusodhoz.
Én az Xtra Sötétbarnát választanám ami vmikor feketének, vmikor barnának tűnik.
tessék
az hülyeség, h a világos bőrhoz csak a szőke, vagy a világos színek passzolnak
és a zöld szemhez és sötét szemöldökhöz igenis a sötét haj áll jól
Tönkre fog menni a hajad, és egy fél vagyon lesz, mire megfogja. :D Szőkített haj szereti ledobni.
Babás archoz szerintem nem mindig előnyös a fekete, és nem úgy öregít, hogy idősebbnek tőnsz, hanem megfáradtnak és öregnek, ami nem hiszem, hogy pozitív.
Szerintem inkább valami világos-középbarnával próbálkozz, utána esetleg fokozatosan.
A fekete nem csak öregít, de a kontraszt miatt ki fog emelni minden bőrhibát, és keményíti a vonásaidat. Kérj meg egy hozzáértőt hogy csinálja feketére a hajad egy fotón, vagy menj el egy parókaboltba, és próbálj fel egy fekete parókát.
Amúgy ha festetsz, szerintem csak fodrásznál tedd, és semmi képpen sem hennával. Az egyik ismerősömnek szó szerint csomókban jött tőle a haja, utána fél évig orvosról orvosra járt, hogy csináljanak vele valamit, mert megkopaszodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!