Fiúk, elég nőies a testalkatom?
Figyelt kérdés
Kézilabdáztam, így a vállaim elég szélesek, valamint a karom is izmosabb mint az átlag, ami nagyon zavar mert nem érzem magam elég nőiesnek :/ Képet küldök üzenetben.2014. ápr. 21. 14:37
11/17 anonim válasza:
Miért ne lehetnél nőies?
Jó, ha olyan a karod, mint egy testépítő férfinek, akkor elhiszem. De egyébként nem gond egyáltalán: inkább ez, mint az a fajta hölgycsoport, akiknek pálcikavékony a keze és nem tudja felemelni az 5 kilós mosóport sem. Ezek a lányok mit fognak tenni ha gyerekük lesz? Hogy fogják felvenni?
Na mindegy. Küldj képet ha van hozzá kedved, de a fentiek alapján már nagyjából tudod mit gondolok.
13/17 anonim válasza:
Az arányok a fontosak! Úszó voltam, hadd ne mondjam milyen vállaim lettek. Ha akarod (bár én lány vagyok), mondok véleményt.
17/l
14/17 anonim válasza:
Hadd nézzem!
Amúgy a csípő-derék arány jobban számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!