Másnak is ilyen a feneke vagy csak nekem?
slideshow/fenekplasztika...
a képen a jobb oldali fenék... afféle "süllyedés". vékony alkat vagyok, hízásra sem vagyok hajlamos. valamit lehet ezzel kezdeni? nagyon zavaró ha fel veszek például egy feszülős nadrágot nagyon látszik :( valaki kérlek segítsen!! :'(
Nem jön be a kép!
Így kép nélkül úgy sejtem, hogy egyszerűen csak egy lusta disznó vagy, aki soha nem sportolt, s ezért löttyedt, alaktalan, izomtalan a hátsód. Sportolj és egyél fehérjedúsan! Guggolás, kitörés, lépcsőzés.
Hány éves vagy? Nekem volt egy iszonyú vékony osztálytársnőm, gyerekszülés után kinőiesedett.
Aha, utolsó, szóval szerinted minden vékony embernek alacsony a testzsírszázaléka, és kivétel nélkül mindegyiknek feszes izomtónusa van.
Életemben nem voltam még 42 kg fölött, mert inkább éhezem, mint hogy sportoljak. Szerinted mennyire vagyok izmos?;)
Vagy ez még jobb illusztráció:
[link] - egy jó kis gif :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!