Másnak is ilyen sok munkába telik összekaparnia magát?
Reggeli rutinom az, hogy lezuhanyzok, ami 10-15 perc, 2-3x meg kell mosdanom, aztán hajmosás is még.
Fiú vagyok egyébként.
Aztán megszárítom a hajamat, FORMÁRA, és kb. 15 percig van olyan állapotban, hogy kva erős zselével valami formát lehet neki adni. Mivel vékony szálú és sehogy se áll meg. Még akkor se, ha ilyen 2-3 centis nagyságú.
Utána fogmosás is persze, aztán ilyenkor már az van, hogy az arcom tiszta száraz lesz és húzódik, ezért mostanában az megy, hogy áttörölgetem nedves törlőkendővel, de még a tarkómat is. Ugyanis ott IS kiszárad a bőr és viszket meg minden. Sőt, mostanában még az alkaromat is le kell törölgetnem, mert tiszta fehér hámladék, meg odaszáradt tusfürdő az egész és viszket.
Ha a törölgetés megvan, és megszáradt akkor még mindig le kell mosnom 1x az arcomat vízzel, hogy körülbelül jó legyen.
Ha már kinőtt a borostám, akkor még rosszabb a helyzet, mert viszket mindenem, izzadok és zsíros mindenem :(
ELEGEM VAN MÁR, hogy állandóan tiszta nyálka mindenem, és ez ellen kell küzdeni!
Ja és az ánuszomat is ki kell törölni nedves törlőkendővel, mivel azt is hiába mosom meg zuhanyzáskor rendesen, a nedves törlőkendő mégis OLYAN lesz!
elárulok egy titkot
-nem szeretjük a zselézett hajú fiúkat
-azokat sem, akiknek több idő elkészülni mint nekünk
-baromira nem egészséges, és felesleges mindennap hajat mosni
-ha hajat mosol azt sem kötelező megszárítani
-nem kell reggel megfürödni, elég este, főleg télen
-ha száraz a bőröd kend be minden este hidratálókrémmel
-ha kell reggel is, az csak 2 perc
-nem bu*ziság hidratálókrémet használni
"meg odaszáradt tusfürdő"
ha meg nem tudsz rendesen megfürödni akkor sajnállak
ja és azt hiszed, hogy jobban szeretnének a lányok, ha állandóan zsiros pofával meg olyan szinten elfeküdt hajjal járkálnék, hogy az őrület?
mert nekem a frissen levágott 2 centis hajam is olyan, hogy ha egy szellő megfújja akkor már beáll és addig ugy marad, amíg nem mosom ki!
Tudom én, hogy nekem ez mondjuk semmit sem mond, mert böven vannak fiuk, akiknek nincsenek ilyen problémái, és lehet őket "szeretni", az ilyen magamfajta meg küszködjön.
Mert most vagy nézek ki xarul mindig, vagy nézek ki egy ideig kb jól, hogy aztán hamarabb kihulljon a hajam meg ilyenek.
Borostát is nagyon ajánlott viselnem, mert elég nepotémiás (=gyerek) fejem van. De egyszerűen már egy fél centis borostától is megtízszereződik a faggyútermelésem és olyan leszek mint egy menstruáló kislány.
Garnier hidratáló csodaszert vettem 4000 ft-ért, de annyit ér, mint xarnak a pofon.
Az a legjobb különben, mikor megfürdök és fél órával később már tiszta nyálka az egész testem, ez a nyirkos izzadtság.
Persze el lehet játszani, hogy nem fürdök meg, de abból kösz nem kérek. Mivel akkor ugyancsak viszketnék.
Ez KAMU? Vagy tényleg ilyen debil vagy?
Ha télvíz idején úgy izzadsz, mint egy ló, akkor 1) csavard lejjebb a fűtést, 2) ha nem ez a gond, akkor sürgősen menj el kivizsgáltatni magad, ahelyett hogy nyígnál! Ugyanis ez kvára nem természetes dolog.
A másik: száraz bőrre nedves törlőkendő illetve még több mosdás? Eszednél vagy, hogy még tovább szárítod?
Garnier... röhög a vakbelem! Nem az ára határozza meg, hogy jó egy termék, vagy sem. Az összetevőket kell nézni, és aszerint választani, valamint ezt megtámogatni: megfelelő folyadékfogyasztással, és azzal, hogy KERÜLÖD, hogy tovább szárítsd.
Az ánuszos részt nem is kommentálom... na jó, mégis: az ötéves keresztfiam is megtudja mosni úgy a hátsóját, hogy ne maradjon szaros. Igazán tehetséges lehetsz, hogy neked nem megy.
ja, még én kérjek elnézést, hogy nem gyantáztatom a pichámat...Mert akkor tényleg jobban tisztán lehetne tartani...
Amúgy folyadékfogyasztásról annyit, hogy akkor nem nyáladzik a bőröm, amikor másnaposan felkelek. Sőt akkor érzem magam a legjobban, hogy nem zsirosodik indokolatlan mértékben a pofám.
És nem izzadok, hanem egyszerűen csak ilyen nyirkos nyálka termelődik mindenhol.
Egyre jobb. Ha a szőr akadály lenne, a többség szaros seggel közlekedne minden nap... és még sincs így.
Ritka undorító ember lehetsz.
aki igy aláz ismeretlenül egy másik embert, az se lehet valami tiszteletreméltó személy...
Amúgy meg laktam különböző lányokkal (albérlőim voltak) másfél évet, ugyhogy tudom, hogy a lányok mennyi mocskot hagynak maguk után, és ezután én is megkérdezhetném, hogy a nők mégis hogy lehetnek a tisztaság megtestesitői?
Mert lakott itt már olyan csaj, hogy a 25 nm-es 4 méter magas szobát egymaga betelitette a szagával, meg tiszta redvás hajcsomó volt az egész ház, de nem csak tőle, hanem az összes csajtól, még a nagy cicomás barbi babától is.
A WC kefe használatot meg nem is ecsetelem, mivel max. a használat hiányát tudnám kiemelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!