Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Másnak is ilyen sok munkába...

Másnak is ilyen sok munkába telik összekaparnia magát?

Figyelt kérdés

Reggeli rutinom az, hogy lezuhanyzok, ami 10-15 perc, 2-3x meg kell mosdanom, aztán hajmosás is még.

Fiú vagyok egyébként.

Aztán megszárítom a hajamat, FORMÁRA, és kb. 15 percig van olyan állapotban, hogy kva erős zselével valami formát lehet neki adni. Mivel vékony szálú és sehogy se áll meg. Még akkor se, ha ilyen 2-3 centis nagyságú.

Utána fogmosás is persze, aztán ilyenkor már az van, hogy az arcom tiszta száraz lesz és húzódik, ezért mostanában az megy, hogy áttörölgetem nedves törlőkendővel, de még a tarkómat is. Ugyanis ott IS kiszárad a bőr és viszket meg minden. Sőt, mostanában még az alkaromat is le kell törölgetnem, mert tiszta fehér hámladék, meg odaszáradt tusfürdő az egész és viszket.

Ha a törölgetés megvan, és megszáradt akkor még mindig le kell mosnom 1x az arcomat vízzel, hogy körülbelül jó legyen.

Ha már kinőtt a borostám, akkor még rosszabb a helyzet, mert viszket mindenem, izzadok és zsíros mindenem :(

ELEGEM VAN MÁR, hogy állandóan tiszta nyálka mindenem, és ez ellen kell küzdeni!

Ja és az ánuszomat is ki kell törölni nedves törlőkendővel, mivel azt is hiába mosom meg zuhanyzáskor rendesen, a nedves törlőkendő mégis OLYAN lesz!

2014. márc. 4. 16:05
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Akkor most hány hónapig kell büdösen és ocsmány frizurával munkába járnom, hogy rendbe jöjjek?
2014. márc. 4. 18:31
 22/27 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom az írásod alapján max 16-nak tippeltelek, többet hisztizel, mint egy kisp*csa tini...

Felejtsd el a pemzli díszb*zi frizurát, vágd az egészet le rövidre és akkor nem lesz ilyen bajod. Egy héten maximum kétszer mosd meg, ha sűrű a samponod, hígítsd fel vízzel. Használj balzsamot, pakolást. Szabadon szárítsd meg, de vigyázz, hogy meg ne fázz. A zselét hagyd el, max alkalmakkor használd, tönkreteszi a fejbőröd és gondolom nem szeretnéd 10 év múlva a pikkelysömörös kopasz fejeddel mászkálni.

Felejtsd el a mindenféle agyon reklámozott márkás termékeket, bio dolgokra térj át. A krémmánia nevű oldalon sok termékleírást és véleményezést találsz, segíthet, hogy megtaláld a megfelelőt. Szánj rá egy hétvégét megtalálni a jó dolgokat.

Este és reggel mosd csak meg az arcod és lágyan töröld meg. Hidratáld rendszeresen, esetleg tonizálhatsz is. De ne ess túlzásokba.

Mindenképpen fordulj bőrgyógyászhoz a problémáiddal, alaposan kivizsgál, akár még felírhat hasznos krémeket is neked, amiket a gyógyszertárban beszerezhetsz.

Ne legyél annyira hiú, hogy picsogj a változás időszakában, hogy addig mi lesz veled. Ne törődj mások véleményével! Az egészséged a tét, hogy hosszú távon kényelmesebben érezd magad.

A fenekeden meg vágd le a szőrt, ha már nem tudod rendesen kitörölni, szerezz be egy bidét otthonra.

2014. márc. 4. 18:47
 23/27 A kérdező kommentje:

24 vagyok köszi.

tusfürdőt használok, lehetőleg illatmenteset, meg wu2 sampont. Hajzselé azért kell, hogy nézzek ki valahogy. Még a 2-3 centire vagy rövidebbre levágott hajamat is be kell lőnöm, mert másképp úgy nézek ki, mint egy óvodás. Gimibe nem is fürödtem minden nap kb 17 éves koromig, ki is csúfoltak, hogy égett szagú vagyok meg zsíros a pofám, pedig akkor még sportoltam is, szóval nem lehetett arra fogni, hogy el lennék hízva. Nagyon gyors az anyagcserém egyébként is.

Mikor egyetemre jártam, akkor tényleg csak reggel ilyen 3-5 perces zuhanyzás volt, ott pl tényleg ki volt száradva a bőröm (azaz zsírosodás nélkül), akkor használtam testápolót, de ugyanúgy okádék szagom lett tőle

2014. márc. 4. 18:59
 24/27 A kérdező kommentje:

szerintem ez nem hiuság, csak az a baj, hogy úgy néznék ki mindennapos fürdés nélkül, mint ez:

http://www.youtube.com/watch?v=iIggOdKvNEo&feature=player_de..

2014. márc. 4. 19:00
 25/27 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy ne fürödj minden nap?

Ne fürödj 2-3-szor egy reggel alatt!

Ne használj nedves törlőkendőt!

Ne használj erős felületaktív anyagot tartalmazó (=SLS, SLES) tusfürdőt, arclemosót!

Használ kímélő lemosót! Krémeset, ne habzót!

Hidratálj! NE zsíros krémmel, hanem VÍZBÁZISÚVAL, ami a felületi vízhiányt kezeli, de nem zsírosít!

Dezodorálj!

Kész.

2014. márc. 4. 20:21
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem válaszoltál a sajáz csapatosra ...
2014. márc. 4. 20:37
 27/27 A kérdező kommentje:
most mivan ennyire áll már a farkad arra, hogy vihoghass azon, hogy rábizonyitottad valakire a neten keresztül ismeretlenül, hogy szerinted meleg? Tényleg ennyire kell a sikerélmény, hogy órák mulva is ütöd ezt a vasat?
2014. márc. 4. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!