Másnak is fáj menstruáció közben a feneke?
Figyelt kérdés
Mióta megszületett a kislányom teljesen megváltozott a menstruációm. Addig meg sem éreztem, most pedig nagyon sok van, sokáig tart és az első napokban majd leszakad a fenekem. Csak ülve jó, és akkor a legrosszabb ha egy helyben állok. Nincs rá valami módszer, hogy jobb legyen?2010. jan. 9. 20:43
1/7 anonim válasza:
sajnos szertintem ezzel nm tucc mitcsinálni szülés után megváltozik a szervezet ez normális, vegyél algoflex Ent
2/7 anonim válasza:
Nekem újabban a borsmentatea segít. Bár én nem szültem még, csak abbahagytam a fogamzásgátlót pár hónapja. Persze visszatértek a fájdalmak is. Nem akarok feleslegesen gyógyszert szedni, ezért általában hősiesen szenvedek. Véletlenül vettem filteres borsmentateát a Lidl-ben, mivel nagyon ízlett, elég sokat ittam belőle, és úgy megjött a menzeszem, hogy észre se vettem. Most vettem igazi borsmentát, hétfőre várom a menstruációmat, már elkezdtem a teakúrát, ha érdekel, akkor beszámolok majd róla, hogy ez is hatásos-e. Egyik ismerősöm elvégzett egy gyógynövényes tanfolyamot, vele beszéltem, és ő mondta, hogy görcsoldó hatású, szóval nem csak ilyen házi tipp.
3/7 anonim válasza:
Utolsónak: kérlek számolj be róla majd.:)
5/7 A kérdező kommentje:
Kérlek számolj be majd róla. Bár sajnos amíg szoptatok én nem ihatok borsmentát, mert a babámnak nem jó, de én is szeretem és ha vége ennek az időszaknak akkor kipróbálnám...
2010. jan. 10. 11:05
6/7 anonim válasza:
Most nem használt a tea, pedig szombat óta folyamatosan ittam. :( Lehet, hogy a múltkor mégsem a tea segített. De azért megiszogatom, mert finom.
7/7 anonim válasza:
Ohh sajnálattal hallom.De azért lehet kipróbálom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!