Lehetséges, hogy teljesen megváltozott az arcom 1-2 hét alatt?
Pár hét alatt teljesen megváltozott az arcom. Eddig kerekebb volt,most meg nagyon sokat nyúlt,mondhatni "lófejem" lett.Így nagyon nem tetszem magamnak,mintha nem is magamat látnám.Ez csak a tinédzser kor miatt van?Újra fog kicsit kerekedni a fejem? Azt hallottam,hogy tini korban a fej egyszer nyúlik,egyszer kerekedik stb... Tényleg így van? Meg fog ez változni?
Előre is nagyon köszönöm a válaszaitokat!:)
12/L
1-2 hét alatt kizárt, hogy látható változás lenne. Ilyen rövid idő alatt csak nagy fogyással vagy nagy hízással változik, esetleg valamitől felpuffad (bár ha jól értem, a tied inkább vékonyabb lett), VAGY... mi van a frizuráddal? Változtattál rajta? Az optikailag befolyásolja.
Ha nem tetszik az arcod formája, válassz olyan frizurát (a fodrász tud segíteni), ami optikailag kerekíti az arcot.
Kerekebb volt de nem volt pufi. Most hosszúkásabb lett,és a végénél valóban pufibb lett kicsit. Remélem érthető volt a válaszom:)
Köszi a gyors válaszokat!
Kihagytam az utsó mondatodra a választ:
Eddig tetszett a fejformám. Azért kérdeztem hogy a tinikor miatt van-e,hogy hamarosan "visszaváltozhat" a fejformám. Ha a válasz igen,akkor nem vágnám le a hosszú hajamat:) Ha pedig nem,akkor muszáj lesz,mert ez így nem tetszik :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!