Szerintetek csinos ez a lány? Nőies az alakja?
2014. ápr. 16. 23:38
11/21 anonim válasza:
Túlsúlyos. Biztosan szupernőies lenne, úgy 25 kilóval karcsúbban.
12/21 anonim válasza:
Tuti, hogy akik itt fanyalognak, pasik, és ha senki sem tudná meg, azért tolnák a csajt, mint a lopott biciklit! :D
Amúgy, szerintem csinos a maga módján, miért kéne mindenkinek pálcikának lennie.
13/21 anonim válasza:
Látom, néhányan mást gondolunk bizonyos fogalmakról. Szerintem igenis nőies az alakja, de túlsúlyos. Az, hogy csinosan van felöltöztetve, nem azt jelenti, hogy karcsú. Max teltkarcsú... :) Van akinek bejön, van, akinek nem. Nekem is sok egy kicsit, de nem tartom visszataszítónak.
14/21 anonim válasza:
Szerintem ez már a túlsúlyos kategória. Főleg, hogy sok képen magassarkút visel, ami nélkül még husibb lenne.
A ruhái szerintem nagyjából csinosak, az arca is szép, de tényleg kellene fogynia. (nem csodadiétával, hanem egészségesebb ételekkel+mozgással)
15/21 anonim válasza:
Nem. Nem csinos, hanem kover. Lehet, hogy noies mert nagyok a mellei meg stb. Hiaba szep az arca, de a koverseg borszasztoan elronditja:/
18/L
16/21 anonim válasza:
ízléstelen, feka, és disznó alakja van. Nagyon nem csinos!
21f
18/21 anonim válasza:
A nőiesség nem ott kezdődik,hogy 90 kg hanem egy 50 kg-os lány is lehet nőies ez gáz kategória én biztos nem lennék boldog ilyen testben
19/21 anonim válasza:
picit vékonyabb lehetne, de szintén nem az esetem. az arcával van a baj nem az alakkal.
20/21 anonim válasza:
Igen ez (is) nőies alkat..az összes ilyen testű ismerősömnek párja van és többeknek nem is akármilyen..sokaknak tetszik..szép az arca és csinosan öltözködik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!