1/20 anonim válasza:
Ebben a ruhában nem találom annak.
De ez egy régi kép, nem?
2/20 anonim válasza:
A kedves mosolya szép benne, de csinosnak nem csinos. Öltözködési stílust kéne váltania!
5/20 anonim válasza:
Nem adsz valami elérhetőséget? Dani barátom rdgerjedt, mint egy 120Henrys tekercs.
6/20 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a képen kedves 5. válaszoló. Amúgy szerintem is nagyon szexi ez a lány. :)
2014. febr. 22. 19:38
7/20 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de nem. Lehet, hogy szimpatikus és tényleg kedves a mosolya, de ettől még csinosnak nem mondanám. Ruhatárat cserélhetne, öltözködési stílusán picit javíthatna vele, de legfőképp fogyhatna.
8/20 anonim válasza:
Nem.De kedves a mosolya.Elsőre szimpatikus embernek tűnik.:)
9/20 anonim válasza:
ez a lány egyáltalán nem csinos főleg ha az utcára is igy megy ki sztem fogyhatna és öltözködhetne jobban is
10/20 anonim válasza:
Pufi az én ízlésemnek és a haja is vacak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!