11/20 anonim válasza:
Kedvesnek, szimpatikusnak tűnik, de csinosnak semmiképp sem mondanám.
12/20 anonim válasza:
Lehetne. De az öltözködése egy borzalom. A fogyás nem olyan fontos, anélkül is lehetne csinos.
14/20 anonim válasza:
Barátságosnak tűnik, de szerintem nem csinos...és ez a ruha borzasztó előnytelen...meg a haja se tetszik...de hát nem nekem kell tetszenie...
16/20 anonim válasza:
Nem csinos. Nagydarab, és ízléstelenül öltözködik. És amúgy is rossz minőségű a kép, ami csak ront a helyzeten: a valóságban nyilván nincs ilyen vörös feje. Szóval kérünk egy normálisat, a napokban készültet, ha van.
17/20 anonim válasza:
Nem, mert nagy darab, kicsit bamba szeme van és tokája is van. Az öltözködése engem nem zavar :) nálam a ruha nem számít. 23/f
18/20 anonim válasza:
Miért emelted ki a kérdést??
Amúgy ha igazat mondasz, tehát nem te vagy a képen, akkor bűncselekményt követsz el, hogy más képével visszaélsz!! Az engedélye nélkül itt szaglászgatni...
20/20 anonim válasza:
Nem lenne muszáj fogynia csak valahogy nőiesebben kéne öltöznie.De kedvesnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!