75 D mell mérettel fellehet venni nem áttetsző felsőt melltartó nélkül utcára vagy ciki?
Ha nagyon önálló életet élnek, akkor arra szoktam gondolni, hogy szegénynek nincs melltartója. Szóval cikinek tartom.
Nyilván otthon, az ágyban más a helyzet :)
75 D, az már nagyon nagy, ha nem műmell akkor lóg is valamennyire, ami már nem a szép kategória.
Igen cikinek tartom, mert az ilyesmi feltűnő és nem is értem miért nem vesz fel valaki melltartót nagy mellekre, hacsak nem magamutogatás a cél...
Szerencsére nem lóg, és nem is mű, isten ments nagyobbítás.
Alváson kívül nonstop melltartóban vagyok de este amikor leveszem rettenetesen fájnak tőle, ami nem a melltartók hibája mert mindegyik triumph-os és addig próbáltam az eladóval őket amíg végre minden passzolt. Eléggé szégyenlős vagyok, de gondolkozom ezen hogy néha kipróbálni nélküle milyen, mert a sport melltartókat sem érzem kényelmesnek. Viszont pont azt nem szeretném, hogy közönséges legyen.
Próbálj ki másfajta melltartókat. Igaz nekem nem nagy, de nekem sem voltak kényelmesek a melltartók, utáltam őket és én is szívesen jártam volna melltartó nélkül. De kizárt, állandóan bámultak.
Azóta találtam olyan melltartót, ami olyan, mintha rajtam sem lenne. Nekem az a fajta jött be, amiben nincsen merevítő, alul, oldalt, nincsenek benne vastag varrások, tehát nincs semmi, ami nyomnak és kényelmetlen lenne. Intimissimiben találtam ilyeneket, de biztosan van máshol is.
Ha nagy és a tartása is jó, akkor meg nagyon sok melltartó közül válogathatsz, mert a kis párnák meg merevítők pont a kis mellűeknek vannak, vagy akinek nem áll rendesen. Nagyon sok szép melltartó van, amiben nincsenek ilyenek, és pont neked lennének jók, mert csak nagyobb mellen mutatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!