75 D mell mérettel fellehet venni nem áttetsző felsőt melltartó nélkül utcára vagy ciki?
Figyelt kérdés
semmi másra nem vagyok kíváncsi, minthogy ha te látsz egy nagy mellű vékony lányt sejthetően melltartó nélkül akkor cikinek tartod avagy sem?:)2014. ápr. 16. 12:26
11/17 anonim válasza:
Ha utcán látok ilyet, akkor nekem nem jut eszembe hogy ciki vagy sem, csak azt nézem hogy tetszik-e. Azért este inkább ne kockáztass ha túl kihívónak érzed, vannak barmok akik nem bírnak az ösztöneikkel.
12/17 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire látszik át a melled. Ha egyáltalán nem, akkor nem ciki, hiszen úgysem tűnik fel senkinek.
Ha viszont látszik, hogy nincs rajtad, akkor ciki, én legalábbis nem szívesen szemeznék a metrón senkinek a bimbijével.
13/17 anonim válasza:
Én ezt a praktikusság oldaláról közelíteném meg. Ha egész nap biztos, hogy csak sétálgatnod kell, akkor oké, ha jól érzed magad így. Viszont, ha előfordulhat, hogy például futnod kell a busz után, akkor már ciki lehet.
14/17 anonim válasza:
Nekem is 75D a mellem nyárom én elég gyakran veszek fel passzos akár áttetsző ruhát is melltartó nélkül. Én nem érzem cikinek.
15/17 anonim válasza:
Nekem csak pólóm van, ami annyira passzos hogy fel se tűnne hogy nincs alatta melltartó:D De én nem érzem jól magam nélküle:( Pedig nekem se lógós meg semmi, de nem tudom...
16/17 anonim válasza:
Attól függ, milyen a melled. Nekem is és egy ismerős lánynak is 70D a mellmérete. Én még otthon is melltartóban vagyok, olyan csúnyán lógnak szegények, pedig nem vagyok kövér, ezt örököltem.
A lány pár napja mondta, álltalában nem hord melltartót, mert nem szereto, jobb nélküle. Ha nem mondja, nekem sose tűnik fel, hogy nincs rajta. Olyan szép mellei vannak nélkülei is, hogy nincs szüksége rá.
17/17 anonim válasza:
Átérzem a helyzeted, nekem 70F a méretem, és egyszerűen elképzelni nem tudnám azt, hogy ne vegyek fel melltartót. Sok olyan ruha van amihez elvileg "ciki" felvenni melltartót, de én akkor ezeket inkább meg se veszem :( Szerintem nagy mellű lányok esetében nem valami előnyös a melltartónélküliség (persze csak az utcán :P). Nekem a fő gondom az, hogy nem találok rá melltartót, csak 20on ezrekért, ráadásul azok még csak nem is szivacsosak, merevítő nélküliek. Nem értem, miért hiszik azt, hogy a nagy melleknek nincs szüksége védelemre és tartásra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!