Túlsúlyos vagyok?
Figyelt kérdés
172 cm-emhez 70 kg vagyok. Ez nagyon sok??
14/L
2014. ápr. 14. 17:40
1/9 anonim válasza:
hát vegülis nem sok...mondjuk a 14 éves korodhoz véve nem a legjobb
2/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor sok. :(
2014. ápr. 14. 18:37
3/9 anonim válasza:
A BMI értéked 23.7
Ez esetben normál testalkatú vagy, de vigyázz, mert meg bírod haladni a normált. 18.5-24.9 ig van normál, azután már túlsúlyos következik.
4/9 anonim válasza:
14 évesen 163/74 voltam...
Most 26 leszek, 165 cm, 61 kg.
Változhatsz te is még...
5/9 A kérdező kommentje:
Sportolok...pontosabban heti 2x 1,5 óra séta,1x egész napos mozgás( kb. 8 óra mozgás,ebben van lovaglás,istállómunka,nagyon sok séta) +ezen kívül 3x van tesiórám az iskolában
Így a héten 6 napon mindig mozgok valamit,kivéve vasárnap
És akkor a "Döglesszük ki magunkat és a kutyát 1 óra labdázással" és egyéb projektjeimről nem is beszéltem... :D
2014. ápr. 15. 06:33
6/9 anonim válasza:
Ha fogyni akarnál, kevés hozzá a mozgás, meg a kajálásra is figyelni kell (ne koplalj, hanem kerüld a zsíros-cukros dolgokat, egyél naponta 5x kis adagokat 2-3 óránként).
7/9 A kérdező kommentje:
Nem kértem tanácsot,köszönöm szépen. Feltettem egy tök egyszerű kérdést,amire tök egyszereűen lehet válaszolni! :D
2014. ápr. 16. 17:35
8/9 anonim válasza:
Szia!
Láttam írtad, hogy sportolsz, ne a kilókat nézd mert az izom jóval nehezebb mint a zsír.
9/9 anonim válasza:
ja és az BMI érték hülyeség mert egy kb 180cm magas testépítő súlya akinek meghaladja a 100kg-t túlsúlyosnak számítana miközben max 5% zsír van rajta (egy átlagos emberen van kb 20%)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!