Balla bernadett kérdése:
Tulsulyos vagyok? :o
Figyelt kérdés
szerintetek az gáz ha 13 éves és 54 kilo és 154 centi vagyok? nagyon dagadt? ?2013. szept. 8. 12:32
1/6 anonim válasza:
Nem nagyon, de tény hogy van rajtad pár kiló felesleg.. sportolj, mozogj, kevesebb csoki-chips.
2/6 anonim válasza:
úristen 13 éves és 154 centi vagy én is annyi vagyok de már 175 cm:D de nem tehetsz róla hogy igy születtél:)
3/6 anonim válasza:
13 évesen igen, elég sok. Legalábbis szerintem. Hacsak nem a sporttól vagy elég durván izmos.. Valószínű fogsz még nőni, szóval annyira nem gáz amúgy, de azért nem ártana sportolnod, mert ebből könnyen elhízás lehet idősebb korodra és nagyon nehéz lesz leadnod.
Néztem egyébként bmi indexet gyerekeknek és enyhén túlsúlyos lett az eredmény. Persze nem mindig szabad hinni neki, de az egyértelmű, hogy van rajtad felesleg.
39-49 között kellene lenned. Az a normál. Szóval sportolj valamit.
5/6 A kérdező kommentje:
egyébként 7 éve rgzek .. de mégis dagi vagyok:DDD
2013. szept. 8. 18:00
6/6 anonim válasza:
nem biztos! csontozattól is függ. na meg szerintem 13 évesen még jó pár centit fogsz nyúlni ehhez a súlyhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!