Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 164 centivel nagyon alacsony...

164 centivel nagyon alacsony vagyok? Ti hogyan láttok egy 164 centis embert?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 14. 15:57
 1/8 anonim ***** válasza:

nőként teljesen átlagos

ffként alacsony

2014. ápr. 14. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
igen, nőknél pont 164 cm az átlag nálunk.
2014. ápr. 14. 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Pont nőknél a 164 cm az átlag.Én az Alföldön élek,itt valahogy lentebb van az átlag.160 cm vagyok kereken,de esküszöm,soha nem éreztem magam alacsonynak.Tornasorban is mindig középen,esetleg hátulról 5-6.Városban sem érzem,hogy pici lennék,nagyon sok lány akkor mint én,vagy kicsit magasabb.És sokan vannak,akik kisebbek.:)
2014. ápr. 14. 17:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok...-.-
2014. ápr. 14. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát igen, fiúként elég alacsony..én 160 cm vagyok nőként, így még hozzám képest is alacsony lennél, de sok 155 cm-s lány van, hozzájuk képest már nem vagy túl magas:)
2014. ápr. 14. 22:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Én 164 vagyok, nő, és folyton törpinek, kis cuki tündérkének meg ilyeneknek neveznek, rám támaszkodnak, és röhögnek, hogy milyen picike vagyok...(néha még ölbe is kapnak, mert olyan kis aranyoska vagyok és vicces amikor duzzogok - utálom, ha emelgetnek)

De a kérdést és a nemedet megnézve nem lennék a te helyedben, el tudom képzelni, hogy mit kaphatsz te is...:/

Részvétem...(egyébként szerintem is elég alacsony vagy, főleg, ha abból indulok ki, hogy engem is picinek tartanak...)

2014. ápr. 15. 13:47
 7/8 anonim ***** válasza:

én 170cm vagyok, a barátom pedig 165...

de nem zavar, csak magassarkút nem vehetek, mert akkor már tényleg nagyon durva a különbség. Néha hallok megjegyzéseket rá, de tényleg nem nagyon érdekel, 160cm-esen is szeretném.

Az mondjuk igaz, hogy ha tehetném, magasabbra 'csinálnám' :)

de nem egetrengető probléma :P

2014. ápr. 16. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Fiúnak alacsony...-.-
2014. ápr. 17. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!