Szolizni 18 év alatt?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy lehet e szolizni 18 év alatt. Ha bemegyek és megmondom hogy x percre szeretnek akkor nem fogjak megkérdezni vagy belekötni a koromba?2014. ápr. 11. 16:52
1/9 anonim válasza:
Elvileg nem szabadna, de ez kb olyan, mint a diszkó/kocsma, legtöbbször szemet hunynak a korod fölött.
Amúgy NE szolizz, nekem a legjobb barátnőm 3x volt és tiszta szeplős lett...és a szoli csak sárga színt ad, nem napbarnítottat.
2/9 anonim válasza:
beengednek,vagyis nem mindenhol...
de egyetértek az előzővel : NE próbáld ki...nemsokára kilehet menni napozni...de ahogy gondolod
3/9 anonim válasza:
igen simán lehet szerintem, de vigyázz vele :) amúgy nem leszel sárga, tök jó barna leszel :)) amíg megjön a nyár egy kicsit lehet alapozni :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem zavarnának a szeplők :) a pattanások miatt szeretnék menni és hogy legyen egy kis színem a nyárra :)
a napon sose barnulok le, csak a karom...
először mennyi időre mennyek? 5 perc?
2014. ápr. 11. 18:52
5/9 A kérdező kommentje:
Ja és kontaktlencsem van. Kivegyem vagy maradhat?
tudtok pár tanácsot mondani esetleg? :)
2014. ápr. 11. 18:54
6/9 anonim válasza:
én is legfőképp a pattanások miatt megyek mert nekem a nap is nagyon jó rá :) (3. válaszolo) és ja az 5 perc az jó elsőnek :)
7/9 anonim válasza:
kontaklencsét nem kell kivenni szerintem, mert úgyis be kell csukni a szemed végig :D
8/9 anonim válasza:
De gondolom a pattanásfoltok zavarnának:D
9/9 anonim válasza:
a foltok igy is ugyis megmaradnak csak idővel halványulnak... amúgy is nekem úgy szokott lenni, hogyha pl napozok akkor ha leégek vagy ilyesmi akkor utána nagyon látszik, meg szeplők is, mikor már elkezd barnulni a pirosság, akkor azok is halványodnak, és a barnább bőr miatt kevésbé látszódnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!