Fiúk! Ti a lányoknak az alkatát nézitek?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi , hogy milyen alkatú lányok jönnek be nektek?
A karcsú vagy a duci......?
Nektek fontos, hogy egy lánynak milyen alakú a vádlija?(vastag vagy inkább vékonyabb,normál lábúak jönnek be?)
Előre is köszi az értelmes válaszokat!
2014. ápr. 10. 21:14
1/10 anonim válasza:
Mi csak a duci lányokat szeretjük, ha megfigyeled, minden híres topmodell, énekesnő és színésznő duci, pl . Palvin Barbi, Christina Aguilera és Jessica Alba...
2/10 anonim válasza:
A karcsúság vagy duciság NEM alkat, nem adottság, hanem választás.
Alkat a körte/alma/homokóra... Adottság a kis mell, a nagy mell...
3/10 anonim válasza:
A karcsu lányokat szeretem,de nem a fogpiszkálókat!
4/10 anonim válasza:
A nagyon vékonyakat nem szeretem! De az átlagos vagy kicsit teltebb lányok jönnek be.
Vádlit lényegtelen nekem.
5/10 anonim válasza:
Sportos,formás.(vádli is az)
18/F
7/10 anonim válasza:
És a karcsú, sportosak jönnek be nálam.
:)
8/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem spec fontos.
Én tetőtől talpig nézek egy lányt.
Ámbár én sem vagyok tökéletes... sőt...
De mindenképp a számomra vonzót keresem... :)
9/10 anonim válasza:
Jah, és nem vékony... erős vádli... vastag, legyen, ha már van... :) előző voltam.... :)
10/10 anonim válasza:
persze, az a legelső, mert az perifériában már meglátom, és csak utána nézem meg az arcát, szemét, mellét, fenekét, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!