Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, a lányoknak az arcát vagy a testét nézitek meg előbb?
ezt úgy értem hogy pl.tökéletes alakja van valakinek ,de arca nem valami csodás vagy épp ellenkező gyönyörű/szép arca van és a testén van kevesebb vagy több felesleg melyik jönne be jobban???
bocsi, ha érthetetlenül fogalmaztam:S
eleg erthetoen fogalmaztal:)
hat szamomra inkabb a test azt jobban megnezem szamomra a fenek meg a labak azok a legfontosabbak de azert legyen melle is:)
az arca is nezzen ki azert vhogy:D
18/F Muhaha
Köszi a válaszokat :)
Hát nekem pont a lábammal jobban mondva a vádlimmal van bajom olyan formátlan :(
ti kis szexisták:D én lányként a kisugárzásra figyelek, ha egy fiú pillantásától megdobban a szíven, elvesztem az eszem, akkor nyert nem érdekel hogy néz ki. nah fiúknál is hasonló választ gondoltam, erre jött a testiség:D
hmm.. gondolhattam volna;D
L
A vádliddal... Kívánom, hogy ne is legyen nagyobb problémád az életben. :D Szerintem senkit nem érdekel a vádlid. :)
20f
tegyél fel képet
Am nekem változó. Vhogy mindig mást.
Én először arcot nézek, után szép sorjában mindent lefelé.
19/L
Arc.
Majd személyiség. Lehet akármien szép ha egy gyökér(találkoztam már ilyennel) Utálom a szép de beképzelt libákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!