Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagy mell miatt engem soha...

Nagy mell miatt engem soha nem fognak észrevenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Apám felőli nagymamám ágáról örökölve.. Nagy mellem van. Ez persze, viszonyítás kérdése de szerintem túl fiatal vagyok ahhoz, hogy szinte minden családtagomnál nagyobb mellem legyen. 13 éves vagyok, 85\B.. Már lassan C-s melltartót hordok. -Most B-s van, de azért mert nincs pénz, ezt meg régebben vettük.- Nyáron a nővérem (26 éves) fürdőruhája még jó volt rám, az úgy talán 80/B-s lehet.. Előbb próbáltam.. Már kicsi.

Osztálytársak(persze, fiúk) folyton zaklatnak vele, olyanokat kérdeznek hogy "hogy vannak" stb.. És öhm, hát eléggé rosszul tud esni az is, mikor egy fiú ír facebookon, és mondja hogy nézzegette a képeim és a fürdőruhásaknál elakadt..(igen, tavaly nyaralásról rengeteg kép készült).

Nem tudom, én néha szégyellem. Olvastam gyakorin válaszokat, hogy a legtöbb embernek a kis mell tetszik, meg ilyenek.. Attól félek, hogy nem fogok majd olyat találni aki nem ezért jönne velem össze és hát.. Azt nem szeretném.

Műttetni majd nem akarom, nagymamám, nagypapám -anya felőli- is orvosok keze alatt halt meg...ezzel nem az orvosokat hibáztatom, csak azt mondom hogy ezért, meg amúgy is, félek.

Tehát.. Van olyan fiú akinek én magam tetszhetek meg?

Előre is köszi!

13/L

2014. ápr. 9. 15:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
na, ha nincs 85-ös hátad, akkor nem vagy zsírosbödön! örüljél!! :P
2014. ápr. 10. 12:24
 12/19 anonim válasza:
hát én erre csak azt tudom mondani, hogy örülj hogy vannak melleid mert én már 18 vagyok és nekem alig van valami, de komolyan szúnyogcsípés :/ szóval most akkor gondolj bele melyik a jobb? engem azért csúfolnak mert tiszta lapos vagyok téged meg nincs okuk csúfolni mert arról nem tehetsz,hogy mekkora de lagalább van.
2014. ápr. 10. 17:09
 13/19 anonim ***** válasza:

12,

miért te tehetsz? NEM.

2014. ápr. 10. 17:12
 14/19 anonim ***** válasza:

A korodhoz képest tényleg nagy, de amúgy nem az :) Nekem is 75/C-s és egyáltalán nem számít nagynak, hanem normál méretűnek. Ja, és barátom is van, de ez nem hiszem, hogy csak a melleimen múlott volna :D

22/L

2014. ápr. 12. 19:09
 15/19 A kérdező kommentje:

11-es..örülök.

12: te sem tehetsz róla! És ha ahogy mondják, nem ezen múlik, akkor semmivel sem leszel hátrébb, mint bárki más akinek nagy mellei vannak :) sőt, kissebb pl az esélye, hogy mondjuk kihasználjanak :)

2014. ápr. 14. 16:31
 16/19 A kérdező kommentje:
14: reményt adsz, köszi :D
2014. ápr. 14. 16:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Mindenkinek a nagy mell tetszik. Gyakorin amikor azt olvastad, hogy a kicsi szebb, azt a választ csak azok írták, akik nyugtatni akarják a kismellű lányokat, hogy ne aggódjanak. De mindenkinek a nagyobb mell jön be.
2014. máj. 18. 16:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval.
2014. máj. 18. 16:27
 19/19 A kérdező kommentje:
Óóó köszönöm ^^ :)
2014. máj. 25. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!