Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagy mell miatt engem soha...

Nagy mell miatt engem soha nem fognak észrevenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Apám felőli nagymamám ágáról örökölve.. Nagy mellem van. Ez persze, viszonyítás kérdése de szerintem túl fiatal vagyok ahhoz, hogy szinte minden családtagomnál nagyobb mellem legyen. 13 éves vagyok, 85\B.. Már lassan C-s melltartót hordok. -Most B-s van, de azért mert nincs pénz, ezt meg régebben vettük.- Nyáron a nővérem (26 éves) fürdőruhája még jó volt rám, az úgy talán 80/B-s lehet.. Előbb próbáltam.. Már kicsi.

Osztálytársak(persze, fiúk) folyton zaklatnak vele, olyanokat kérdeznek hogy "hogy vannak" stb.. És öhm, hát eléggé rosszul tud esni az is, mikor egy fiú ír facebookon, és mondja hogy nézzegette a képeim és a fürdőruhásaknál elakadt..(igen, tavaly nyaralásról rengeteg kép készült).

Nem tudom, én néha szégyellem. Olvastam gyakorin válaszokat, hogy a legtöbb embernek a kis mell tetszik, meg ilyenek.. Attól félek, hogy nem fogok majd olyat találni aki nem ezért jönne velem össze és hát.. Azt nem szeretném.

Műttetni majd nem akarom, nagymamám, nagypapám -anya felőli- is orvosok keze alatt halt meg...ezzel nem az orvosokat hibáztatom, csak azt mondom hogy ezért, meg amúgy is, félek.

Tehát.. Van olyan fiú akinek én magam tetszhetek meg?

Előre is köszi!

13/L

2014. ápr. 9. 15:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Majd ha kinövik ezt a hormongőzös időszakot, amikor meg pont hogy a kicsi vagy épp semmilyen mellű lányokon néznek keresztül, őket nem veszik észre, akkor lesz.
2014. ápr. 9. 15:33
 2/19 anonim ***** válasza:
64%

Szia kedves!

Lehet kénytelen leszel meg műttetni, mert Édesanyámnak is nagy volt és húzta nagyon a hátát és kisebbre vették az orvosok. Mondták neki, hogy meg kell csinálni. Persze én is félnék egy ilyen dologtól. Én azért ismerek olyan férfiakat akiknek direkt a nagy mell jön be, de még nagyon fiatal vagy. Csak azért hosszú távon nem fog veled élni senki mert ilyenek a melleid, ha egyébként nem szeret...

2014. ápr. 9. 15:35
 3/19 anonim ***** válasza:
56%

A legtöbb férfinak - én is közéjük tartozom - a nagy mellek tetszenek, hidd el:) Akármit is olvasol a gyakori kérdéseken, ez az igazság, hogy a nagy mell a vonzóbb, sokkal. A C kosár azért még nem olyan húde nagy, csak a korodhoz képest, persze, ha szerencsés vagy még tovább fog nőni. Isten őrizz, hogy megműttesd!

F/23

2014. ápr. 9. 16:35
 4/19 anonim ***** válasza:
55%
Még valaki aki a kínaiból vásárol melltartót... ha tényleg 85/B-s lennél nem nézegetnének... az ugyanis így néz ki: [link]
2014. ápr. 9. 19:03
 5/19 anonim ***** válasza:
59%
"Jaaaj, nagyon zavar, hogy mindig nézegetik a nagy cicimet a fiúk... hogy akkor miért pakolom tele a Facebookot bikinis fotókkal? Hát mert ANNYIRA azért mégsem zavar, csak dicsekedni akartam" xd
2014. ápr. 9. 21:41
 6/19 anonim ***** válasza:
18%

B-C szerintem nem durva. D is jó még, tetszenek.

Én inkább a 85 miatt aggódnék, te kis zsírosbödön :))

2014. ápr. 9. 21:53
 7/19 anonim ***** válasza:

"Olvastam gyakorin válaszokat, hogy a legtöbb embernek a kis mell tetszik"

ez hülyeség. csak azokat a válaszokat vetted észre, pedig valójában 50-50% mondja ezt vagy azt. Ilyen buta agyunk van, megszűri a válaszokat, pedig nem is akarjuk :D

NGC-n van valami jó műsor erről. eszement tudomány, vagy mi

2014. ápr. 9. 21:56
 8/19 A kérdező kommentje:

#4: Nincs másra pénz, bocsi......

#5: Nyugi. Hiba volt, tudom. Hidd el nem akarom hogy nézzék, leszedtem már.

#6: Ha nagyon tudni akarod, nem vagyok zsírosbödön, te viszont bunkó vagy.. Ma vettünk melltartót,75C-s. Kínaikban, Aldi meg egyéb olcsó helyeken mint írták tényleg szinte mindig más a számozás.

Amúgy azt is elírtam, nincs 85-ös melltartóm, majdnem vettünk egyszer, onnan maradt meg ez (hangsúlyozom a majdnem-szót :) )

2014. ápr. 9. 22:21
 9/19 A kérdező kommentje:
A többieknek amúgy köszi a válaszokat! :)
2014. ápr. 9. 22:23
 10/19 anonim ***** válasza:
Minél nagyobbra nő később, annál szebb lesz!
2014. ápr. 9. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!