Szerintetek látszik a fogyásom? Ha igen mit tippeltek mennyit fogytam?
Figyelt kérdés
Sokan mondják ,hogy sokat fogytam valaki meg nem is veszi észre ezért elbizonytalanodtam ,hogy valoban látni vagy csak udvariasságból mondják. Tudom van még bőven miből leadnom és folytatom is. :)
2014. ápr. 7. 09:40
11/17 A kérdező kommentje:
írtam feljebb hogy 16ot fogytam és igen én is még kb ennyit szeretnék fogyni :)
2014. ápr. 7. 14:02
12/17 anonim válasza:
Én kb annyinak tippeltem volna amennyit írtál, mert ránézésre 2 ruhaméret különbség ami nálam pont 16 volt :D
13/17 anonim válasza:
Első ránézésre látszik h , már bocsi, de rohadt sokat fogytál:)Szóval hidd el h valóban szemmel látható a változás, és nemcsak udvariasságból mondják. Aki nem látja az enyhén szólva is vak....
Gratulálok hozzá!:)
14/17 anonim válasza:
Ügyeees *-*
egyébként a hulahopp karika nagyon-nagyon sokat tud segíteni! ;) Napi 15-20 perc hulahoppozás, és kb. 1 hónap alatt látszani fog a változás! Hajrá :)
15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm. :) Hát inkább jobban szeretek futni meg tekerni valahogy tőlem a hulahopp karika távol áll ,de lehet majd kipróbálom valamikor.
2014. ápr. 7. 18:15
16/17 anonim válasza:
mielőtt elolvastam volna a válaszodat 12-13kg-ra tippeltem volna(de ez ugye magasság függő is). Csak így tovább, nagyon szép eredmény:))
17/17 A kérdező kommentje:
hát igen elég alacsony is vagyok sajnos. 154 cm
2014. ápr. 8. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!