Szerintetek látszik a fogyásom? Ha igen mit tippeltek mennyit fogytam?
Figyelt kérdés
Sokan mondják ,hogy sokat fogytam valaki meg nem is veszi észre ezért elbizonytalanodtam ,hogy valoban látni vagy csak udvariasságból mondják. Tudom van még bőven miből leadnom és folytatom is. :)
2014. ápr. 7. 09:40
1/17 anonim válasza:
A vak is látja hogy fogytál legalább 10 kgt
2/17 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2014. ápr. 7. 10:01
3/17 anonim válasza:
Gratulálok!
Hogy sikerült?:) Látni,kb.10kg szerintem is:) Bárcsak nekemis menne:(
4/17 A kérdező kommentje:
mozgás és kaloria számolás. Nem túl gyorsan megy ,mert szeptember óta csinálom ,de azért mindig megy le valamennyi :).
2014. ápr. 7. 10:24
5/17 A kérdező kommentje:
- 16 kg fogytam amúgy most 1 hónapja nem mozdul a súlyom igaz nem híztam egy dkg-t sem ,csak egyszerűen nem megy se le se fel pedig mindent ugyan úgy csinálok mint máskor , de bízom benne hogy majd megint lejebb megy.
2014. ápr. 7. 10:46
6/17 anonim válasza:
Bőven látszik, hogy fogytál. Így tovább!
7/17 anonim válasza:
Plató effektus. Csak csinálf tovább, idővel fog majd tovább csökkeni! Sok sikert. :)
8/17 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. ápr. 7. 12:31
9/17 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem kérdezni szerintetek kb még hány kg-t kell leadnom?
2014. ápr. 7. 13:57
10/17 anonim válasza:
15-öt tippeltem, hogy leadtál, és szerintem még ugyanennyit kéne leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!