21/30 A kérdező kommentje:
tudjátok mire gondoltam?!
#19 te vagy a 12esxd
Hmm... Látom nagyon fellelkesedtél! A kettes szám második személyű megszólításod alapján! "Tudjátok" a dicsérőidnek szól. Na el ne bízd magad... Most biztos hatalmas sztárnak érzed magad, húha szépnek találnak... Istenem te nyomorult. Mégis mit vársz? Kipakolod ide a pofádat... Mit hiszel? Hogy ez szimpatikus? Jajj védjétek meg gyorsan, hiszen ő gyönyörű! Mindegy nem b*sztatlak, úgyis megtapasztalod majd magad is mekkora ótvar nagy lúzer vagy... Majd rájössz te magad. Elég nagy baj lesz az neked. Te zs-kategóriás élettelen. Ugyanis csak egy nyomorult, megkeseredett vesztes képes egy ilyen kaliberű oldalra kirakni a képét. Premier plánban a nyamvadt pofáját... Te gelesztás. Hol élünk? Ohh, irgalom atyja ne hagyj el!
2014. ápr. 7. 19:01
22. A kėrdezö egy 10 ėves kislány, jo hogy meg nem veritek ...:O
Te vagy egy rohadėk ,hogy igy beszėlsz egy kislánnyal!
2014. ápr. 7. 19:22
24/30 A kérdező kommentje:
#22 sajnálom hohy egyet értesz magaddal..12 és 19 oks.ja nagyon beijedtem:ooo
#23 14 leszek:DD és köszi
#22 na küldj magadról képet! már félek h azért b*sztatsz mert azt gondolod h olyan jo az életem,egy elkényeztetett p*csa vagyok,bármit megkapok..hát drágám képzeld el hogy ez NEM igaz!!! egyfolytába ledagadtoznak, családi problémáim vannak, a suliban is...5ös átlaggal..ennyi:$$
eltudom képzelni ha ezt elolvasod egyből ez meg az. szivem foglalkozz magaddal..nmtom hány éves lehetsz de rád férne egy kis jómodor!
ha van még valami gondod csak irj nyugodtan.
Cicamica magyarán azt akarod mondani, hogy azért írom ezeket le mert irigy vagyok rád? Erre csak annyit tudok mondani, hogy: Óhh irgalom atyja ne hagyj el! Te tényleg nagyon elhitted ezt a szép dumát :) De hát éppen ezt írom te kis butuska! Nem b*asztatlak tovább mert szenvedsz te így is eleget és fogsz is :) Hmm... Tehát mégis nekem van igazam! Ezzel a hozzászólásoddal teljes mértékig igazoltad az én állításaimat :) Köszönöm köszönöm, virágokat az öltözőmbe! Megint egy nyertes nap :) További sz*r napot és keserű életet!
2014. ápr. 7. 21:10
25.Vedd már ėszre magad! Szànalmas vagy...
2014. ápr. 7. 22:55
27/30 A kérdező kommentje:
hmmm...tehát mégis nekem volt igazam:Ppp küldöm drága #25
#26 egyetertek;)
Nem vagy csúnya csak úgy megjegyzem nagyon hasonlítasz az unokatesómra o.O
2014. aug. 10. 02:59
29/30 anonim válasza:
Szerintem teljesen okés vagy. Nincsen veled semmi probléma.:D ;)
2014. aug. 24. 19:44
szép vagy hidd el :) csak ne szállj el magadtól!
2014. aug. 24. 21:15
Kapcsolódó kérdések: