Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne legyek...

Mit tegyek hogy ne legyek ennyire ronda?

Figyelt kérdés
Kövér vagyok ronda a fejem és senkinek se kellek 18/L nincs pénzem csinos ruhákra :( és semmi sem áll jól.. hiába fogyózok úgyis visszahízom..nem tudok egyfolytába odafigyelni az evésre különben beleőrülök.
2013. dec. 19. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nem igen tudom megmondani. Egyébként a kínaikban nagyon olcsón lehet szép dolgokat kapni, sportolója valami
2013. dec. 19. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Kövér vagy? Énis. Lekell fogyni,de van aki így is elfogad.

Ronda a fejed? Miért lenne az?:)

Senkinek se kellesz? 18éves vagy...ha 60lennél mondhatnád ezt

Nincs pénzed csinos ruhákra? Nem mindig a drága ruhák a csinosak

16/L

2013. dec. 19. 16:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Úgyis visszahízod? Ha így állsz hozzá, akkor biztos is..el kell határozni, nem csak rinyálni, hogy kövér vagyok. Hidd el, ledobsz pár kilót, máris jobban nézel majd ki.

És tényleg nem csak a drága ruhák a szépek, akciósan pl tök jó darabokat lehet kifogni.

2013. dec. 19. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:
van egy olyan gyanúm, hogy nem is vagy igazán kövér, nem küldenél egy képet? csak hogy biztos legyek:D
2013. dec. 19. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Pedig a fogyás akkora önbizalmat, kisugárzást ad, hogy futnának utánad a pasik.
2013. dec. 19. 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:

tudom, hogy klissészerűen hangzik, de a kisugárzás sokat számít. ha eleve úgy állsz a dolgokhoz h ronda vagy, akkor mégis mit vársz az emberektől? Sportolj vagy hímezz vagy csak próbáld magad jól érezni. ha megtaláltad azt, amiben örömöd leled, más lesz a kisugárzásod. és hidd el nekem, azt bizony mások is észreveszik.

(egy másik kövér, rondafejű, furcsaruhás, mosolygós 19 éves lány)

2013. dec. 19. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem fogyózni kell hanem életmódot váltani.Biztos vagyok benne hogy eddig rosszul csináltad.

Igényes smink mindenkit feldob

Nem a drága ruhák a legjobbak.

2013. dec. 19. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha te sem szereted magad, nem várhatod el, hogy más szeressen.

Ha kövér vagy, fogyj le. Ha ronda vagy, emeld ki azokat a dolgokat magadon (az arcodon és testeden egyaránt), amik szépek, előnyösek. Ne mondd, hogy nincs!

Majd ha megelégszel magaddal, akkor kelleni fogsz a fiúknak. Mert egy csúnya, önsajnáltató nyomi nem tetszik, senkinek, ez tény. De! Ha elfogadnád magad, és harmónia sugározna belőled és önbizalom, jobban nézél ki, mint most, akkor is, ha egyébként semmit nem változtatsz a külsődön.

Azt meg felejtsd el, hogy "úgyis visszahízom", mert "beleőrülök a kajára odafigyelésbe", mert szánalmas.

2013. dec. 20. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Fogadjunk hogy vékony vagy, csak te látod kövérnek magad:D
2013. dec. 20. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!