Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is ronda?

Szerintetek is ronda?

Figyelt kérdés
[link]

2014. ápr. 6. 20:52
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
én a szemöldökömet és a hajamat nagyon utálom-.-"
2014. ápr. 6. 22:11
 12/30 anonim ***** válasza:
Kiscsaj létedre egész jól megy a fordított pszichológia. Ha úgy teszed fel a kérdés hogy szép vagy-e azt mondták volna rád hogy átlagos, de mivel rosszindulattal úgy tetted fel, hogy szerintetek is ronda? mindenki az unszimpatikus kérdezőnek esik, hogy jaj nem is ronda hanem helyes kislány és tádám kész is az önajnározás. Gratulálok.
2014. ápr. 7. 01:29
 13/30 A kérdező kommentje:
hallod en komolyan nembirom ahogy kinezek...nem a kerdesre adtal valasztxdd
2014. ápr. 7. 06:33
 14/30 KJUsul válasza:
Nagyon is csinos, A hajjal semmi baj, talán egy picit száraz, valamilyen tápláló szert vagy egy jobbfajta sampont használhatsz. 4-5 centivel rövidebb is lehet. Kisit a homlokodra lóghatna, és ne így válaszd el. Lehet kicsit göndörítve is. De amúgy máris bombacsaj vagy.
2014. ápr. 7. 11:27
 15/30 anonim ***** válasza:
Nem lesz belőled rossz nő, csak figyelj majd a súlyodra, és majd felnőtt korodban tanulj meg sminkelni, és előnyos frizurát válassz. Akkor tuti nő leszel. :)
2014. ápr. 7. 14:10
 16/30 A kérdező kommentje:
hát volt már rövid hajam de most növesztem.amugy általában össze szoktam kötni, ha nem akkor is jobban szeretem ha ki van vasalva:D. ritkán sminkelem magam és nmtudom h mért de még így is azt mondják hogy kivagyok sminkelve pedig nemxDDd
2014. ápr. 7. 14:40
 17/30 anonim ***** válasza:

Nem vagy ronda, szép vagy :)

7/10

a hajad az nagyon jó, a szemöldököd meg nem érdekel...

(amúgy inkább hagyd kozmetikusra! Húgom magának szedegeti, aztán olyan ronda! )

21f

2014. ápr. 7. 14:40
 18/30 anonim ***** válasza:
szerintem marha dögös csaj lesz belőled, most egyelőre egy aranyos, bájos kislány vagy
2014. ápr. 7. 17:09
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
12-es! Osztom a véleményed. Amúgy semmilyen vagy. Nem azt mondom, hogy ronda, mert az nem illik, hanem inkább nyomorult. Éppen abból adódóan nyomorult, hogy semmilyen vagy és egyáltalán nem szép és próbálsz az lenni. Próbálkozol. Azaz vergődsz, mint egy szerencsétlen hátára fordult bogár. Tehát egy nyomorult lúzer vagy legfőképp. Nyomorult vagy most is és nyomorult leszel örökre. Ez illik a legjobban, szánni való.
2014. ápr. 7. 17:22
 20/30 A kérdező kommentje:

ertem..szoval nyomorult luzer..

uhumm..bunko paraszt-.-"

2014. ápr. 7. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!