Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen a szemem?...

Szerintetek milyen a szemem? Na és a színe? (képpel)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretném, ha elmondanátok a véleményeteket a szememről. Elsősorban a színét szeretném tudni, mert sokan mondták barnának, de zöldnek is. Én nem tudok dönteni. És milyen? Átlagos? Vagy csúnya? Természetesen a kérdést nem azért tettem fel, hogy "jaj, nyugodj meg, gyönyörű, nincs vele semmi baj" féle válaszokat kapjak, csupán kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)

Itt a kép: [link]

2014. ápr. 6. 14:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy azért mondják, hogy barna, mert természetes fényviszonyok között az a kevéske a barna dominál, és sötétnek tűnik a szemed?

Az én szemem zöldesbarna, nagyobbrészt zöld (de azért kevésbé, mint neked), viszont ez csak erős fénynél látszik, egyébként teljesen barnának tűnik.

2014. ápr. 8. 21:21
 12/12 anonim ***** válasza:
52%

Nincs semmilyen rendellenességed, ennyire mindenkinek vannak színes foltok a szemében.

Harry Potternek meg sehol nincs smaragdzöld szeme, tizenötször olvastam végig a sorozatot, csak tudom. :D Olyan szemszín nincs. :) Vagy ha van, azzal sürgősen orvoshoz kell fordulni. :)))

2014. ápr. 9. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!