2/19 anonim válasza:
Gyönyörű! Végre nem barna szem (nem bántásból mondom, senki ne sértődjön meg), hanem egy gyönyörű tengerkék. Gratulálok a viselőjüknek :)
3/19 anonim válasza:
Szép, szép színe van csak kicsit ilyesztő így magában. :)
4/19 anonim válasza:
Azthiszem, ez a legszebb szem, amit valaha láttam :) Gyönyörű tengerkék (és végre nem unalmas barna, mert azt már nagyon unom). Engem lenyűgöztél :)
6/19 anonim válasza:
A szine kek, normalis, nem vegyes.
Ha fiu vagy, akkor a korulotte levo dolgok is normalisak, ha lany vagy, akkor viszont csinalhatnal vele valamit. (Szemoldok tul sok, szempilla alig latszik.)
8/19 anonim válasza:
*szép (írni majd még megtanulok) :)
9/19 anonim válasza:
aztaa*.* gyönyörű!bárcsak nekem is ilyen színű szemem lenne*.* :/:):$
10/19 anonim válasza:
Tényleg szép szemed van :) és amúgy Jankanna a barna szem is lehet ugyaolyan szép..nem tom mit kell leszólni -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!