1/23 anonim válasza:
bocsi de nekem nem tetszik...:S
2/23 anonim válasza:
első vagyok... nekem ez a szem jobban bejön... http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
3/23 anonim válasza:
kékből csak sötétkéket szeretem...nekem ez túl hideg, és a elgtöbb embernek élettelenné teszi az arcát, de ez az arcodtól is függ. alapvetően barnaszem párti vagyok, de attól még állhat jól:)
4/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen, a zöld szem nekem is nagyon tetszik, de igazából még nem nagyon láttam igazán zöldet, csak ehhez hasonlót.
A másik válaszolónak is köszönöm. Sötétkék is szokot lenni, a hangulatától függ :) Meg úgy látom nem is nagyon jó képet választottam, mert olyan vizesnek tűnik. Biztos borús volt az idő!
Még egyzser köszi, és várom mások véleményét is!
2010. okt. 17. 18:17
5/23 anonim válasza:
Elég különleges, és igen, szép :)
6/23 anonim válasza:
nekem tetszik
jobb lenne, a zöld szemem helyett -.-":@
legyél vele elégedetett.
7/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen, én is szeretem, mondjuk nem igazán tudnék vele mit kezdeni, ha nem szeretném! :)
Találtam még egy képet. Ezen megint más hangulata van:
2010. okt. 17. 18:28
10/23 anonim válasza:
nem különösebben szép, de nem is csúnya. sminkkel sokat lehet rajta dobni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!