Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan mondanátok meg a...

Hogyan mondanátok meg a vendégnek hogy ne hozza el a gyerekét?

Figyelt kérdés

Szépségszalonban dolgozok. Sok vendégem hozza magával a gyerekét, ami alapvetően nem zavar mert nyugton végig várják amíg dolgozok az anyukájukon. Viszont van egy vendégem akinek az első osztályos lánya egyfolytában kiabál és káromkodik, valamint egyfolytában az anyukáját nyüstöli hogy "Add ide..." a csillámporokat, a szín mintákat stb. Múltkor nem mertem rászólni mert nem nekem kell nevelnem az ő gyerekét. De egyszerűen ő rá sem szól. Nagyon undok a kislány, amikor rászóltam hogy ne verje az asztalhoz a csillámos tégelyeket rám nézett és azt kérdezte: "Mert különben mi lesz?"

Mit csináljak hogy ne hozza a kislányt többet?

2014. ápr. 1. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szólsz. Max egy vendégeddel kevesebb lesz.
2014. ápr. 1. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

Ismerem az érzést... Én cukrászdában dolgozok, és egy nő hordja ide folyton a bűnrossz kölykeit. Bocs a megfogalmazásért, de nem tudok másképp gondolni arra a két ördögfajzatra. Verik az üveget, mindent összemocskolnak, üvöltöznek, tologatják a berendezést... És én még csak azt se mondhatom, hogy max akkor egyel kevesebb vendég lesz, mert én csak alkalmazott vagyok, nameg nem szólhatok rá más gyerekére. Anyuci meg max alig hallhatóan odaszól a gyerekeknek, hogy "ne csináljátok", akik persze tesznek rá magasról... És ami a legszörnyűbb: megint terhes a nő, és jön a 3. ördögfióka is....

De ha saját vállalkozásod, és nem függsz attól a pénztől, amit ez a vendég még hoz plusszban, akkor én biztos megmondanám, hogy ne hozza.

2014. ápr. 1. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is körmös vagyok, nekem az ecseteimet/eszközeimet pakolgatta az egyik gyerek. Én rászóltam, az anyukának nem tetszett, de mondtam neki, hogy amit a gyerek tönkretesz, azt felszámolom a körme mellé. Azóta gyerek nélkül jön. Ja, alkalmazott vagyok.
2014. ápr. 1. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
"Ne haragudj, megkérnéd légyszíves a kislányodat, hogy ne ...?" Ha ez nem működik, akkor lehet ismételgetni, hátha észhez tér az anyuka, vagy ha nem tetszik neki, akkor max. nem megy hozzád többet.
2014. ápr. 1. 17:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Mindegyik hasznos volt:)
2014. ápr. 1. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!