Mik kellenek hozzá? Milyen tű és milyen érzéstelenítő, fertőtlenítő? Hogyan szurjuk jól és hová?
ha ennyire nem tudjátok, hogy mit meg hogyan, merre és meddig, akkor inkább menjetek el szalonba.
mert így most írhatok bármit mivel ( szúrtam elég sok minden ékszert magamnak is és másoknak is), ha neked nem mond semmit....
de ha nagyon tudni akarjátok: általában talpas, 1,2 szárvastagságú, belső menetes ajakékszert raknak oda. az, hogy a szár hosszúsága milyen legyen, az az egyén ajkától függ.
érzéstelenítőt, mint Lidocain nem fogtok kapni sehol, mert nem játék. lehet valamilyekőtök érzékeny rá, vagy túl sokat használtok belőle aztán kórház lenne a vége. nem fogják nektek sehol kiadni, pont emiatt. egyébként meg felesleges, mert annyira nem fáj a dolog, ha meg nagyon akarjátok, akkor szépen vállalni kell a fájdalmat is ami ezzel jár.
orvosi kellékes boltban lehet kapni 16G-s branül tűt, ez jó 1,2 szárvastagságú ékszerek szúrásához. ennek az ára 170-250ft között mozog /darab.
az, hogy hogyan szúrjátok, ha már annyira akarjátok: youtube-on van számos ezzel kapcsolatos videó---de ha nincs semmilyen tapasztalatotok ezzel kapcsolatban akkor nem ajánlom.
a másik: Octenisept nevű fertőtlenítő a legjobb ékszerek gyógyulásához. vény nélkül kapható.
4-6hét a gyógyulása ennek a fajtának. addig nem szabad cserélni ékszert. az sem mindegy, hogy milyen a kezdő ékszer, ált. annak hosszabb a szára a gyógyulás miatt, mert a rövid, nem megfelelő hosszúságú szár belenőhet a bőrbe, ami nem kellemes.
hol szúrd, ha már tényleg ennyire szeretnétek: nézel róla videót, meg képet.
de (mondom ezt úgy, hogy számos piercingfajta gazdája vagyok) ez a fajta ékszer kevés embernek áll jól és szerintem a legtöbb embernek ízléstelen, olcsó prolis kinézetet kölcsönöz, de ti tudjátok, minden kioktatás nélkül írtam amit.
Nagyon jól mondja az első hozzászóló, szeretem a válaszait ebben a témában :)
De én is csak azt tudom mondani, hogy menjetek el egy piercerhez. Nem értem, az emberek miért félnek profihoz menni. A fogad se otthon tömöd, hanem fogorvoshoz mész vele, itt ugyanaz a helyzet. Többszázat csinált már életében, rutinból megy neki, nem szúrja bele semmibeé s biztos a megfelelő, steril tűt használja, valamint ellát tanácsokkal a kezelését illetően.
Nem tudtok semmit, csak, hogy ezt akartok. Innen kiindulva érdemes szalonba menni, ahol annyi elég nekik, hogy ezt szeretnétek.
Persze szülői engedély kötelező 16 alatt, oda ne menjetek, ahol ez "nem jelent problémát" mert ott lehet a fertőtlenítés se jelent problémát, nekem ez a logikám. Az meg más kérdés, hogy a Monroe tényleg nem mindenkinek áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!