Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csináltassam, vagy sem?

Csináltassam, vagy sem?

Figyelt kérdés

Nagyon akarok porcba fülbevalót , de nem tudom mit tegyek . Érzéstelenítéssel nem fáj , vagy egyáltalán lehet érzésteleníteni ?

Mennyi idő mire begyógyul ?

2012. aug. 10. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fáj. Legalább is nekem nem fájt, amikor lőtték. Utána picit égő érzés volt egy napig. Viszont én nem vártam meg a 4 hetet és kb. másfél hét után kicseréltem a fülbevalót benne, hát nem kellett volna. Úgy begyulladt, ahogy csak lehetett. :D Kb. a duplájára dagadt a fülem porcos része és nagyon vérzett. A fülbevaló szára át sem ért rajta. :D Egyébként a gyulladás lement egy hét alatt vagy talán plusz még pár nap. A seb is hamar begyógyult. Viszont, ha te nem jársz így és betartasz mindent, amit mondanak, akkor nincs vele gáz és tényleg nem fáj. Mondjuk hozzáteszem én fémérzékeny vagyok, szóval semmilyen ékszert (nyaklánc, gyűrű, karkötő) nem tudok hordani. Néha még a nadrág gombjától is előjön az allergiám és ég, mint állat a bőröm. :D Szóval lehet ez az oka, hogy a fülem is begyulladt.
2012. aug. 10. 17:48
 2/4 anonim ***** válasza:

nem fájdalmas szerintem sem. van ahol jegelnek (szerintem felesleges), én kozmetikussal lövettem és nem volt vészes! :) ugyanolyan érzés volt mint amikor a fülcimpába lőtte. :) ne vedd neki a fülbevalót legalább 4 hétig, vagy ha ki is veszed (mint én is tettem 2 hét után :D) csak 1 percre amíg lefertőtleníted a füled, és tedd is rögtön vissza! :) tetran kenőccsel lehet kenegetni ha érzékeny a füled, én nem kentem semmivel, 2 hónapja csináltattam, nem volt vele semmi gond. :)

16/L

2012. aug. 10. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Én tegnap szúrtam át magamnak mindenféle érzéstelenítés nélkül. Nem fájt. És kb. 1-2 hónap amíg begyógyul. (A másik fülemben már 2 éve va., onnan tudom.)
2012. aug. 10. 19:18
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. :')

nagyon akarom :D

2012. aug. 17. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!