Igénytelen vagyok, hogyan változtassak TARTÓSAN?
Annyira elszoktam a fogmosástól, hogy legtöbbször eszembe sem jut. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, idén hányszor vettem kézbe a fogkefét... Borotválkozni sem szoktam, maximum félévente, ami nem zavar, de ha meglátnák, szégyellném. A ruháimmal sem bíbelődök sokat, nadrágot több hetet is hordok, reggel találomra kiveszek valamit a szennyesből, persze ha nem büdös.
Vannak még dolgaim, de ezek a legaggasztóbbak. A hajam is már szét van töredezve, arcom ragyás, sminkelni sem szoktam, nem adok magamra. Súlyfelesleg is van rajtam, 15 kg, amióta meghíztam, azóta hanyagoltam el magam minden téren.
Az irományod elején is szörnyülködtem. De aztán eljutottam a sminkes részhz és tudatosult bennem, hogy nőnemű vagy... ._.
Na mind1 tehát írd ki a fürdőszobába, hogy fogmosás, ránézel akárhányszor odamész és fogat mosol. Ja meg meglátogatnám a fogászatot is, mert nemtudom ezt miüta csinálod de tuti van nyoma. Borotválkozásra uyganúgy rá kéne szoknod, bár az nem életbevágó ha világos szőrszálaid vannak. A ruhákat csak egyszer vedd fel higiéniai okokból, könyörögve kérlek mielőtt újra felveszed mosd ki a saját érdekedben. Arcodat tudod kezeltetni kozmetikussal de előtte menj el bőrgyógyászhoz és nagyon vigyázz milyen kozmetikushoz mész mert nagyon el tudják rontani. Hajadra használj ápolószert, balzsamot, attól függően hogy mennyire zsírosodik hetente kétszer háromszor mosd, sminkelni én se mindig szoktam de egy alapozót általába feldobok ha kimegyek emberrek közé. Súlyfelesleget meg le kell dolgozni.
Ez mind tök nyilvánvaló de gondolom azért került ki a kérdés mert neked mégsem az.
Nah, sok sikert! Szedd össze magad!
Hát nézd, valakiben vagy megvan az igény erre, vagy nincs... nálad az utóbbi jelenleg. Nincs senki a közeledben, aki bactasson ezzel?
Mivel azóta vagy ilyen, hogy meghíztál, valószínűleg segítene, ha lefogynál. 15 kiló nem is olyan vészes. Viszont ez is olyan, hogy tenni kell érte. Belső kényszer. Anélkül úgyis feladod.
De az már jó, hogy felismerted, hogy probléma, ahogy élsz. Csak önmagában édeskevés. Kérj egy időpontot a fodrászhoz, a fogorvoshoz, vegyél néhány csinos ruhát, borotváld le a lábad, kenj fel egy kis sminket. Tuti jobban érzed magad, ha a tükörbe nézed. Jegyezd meg ezt az érzést, hátha az jobban motivál.
Itt a jó idő, menj el futni. Jön a zöldség-gyümölcs szezon, étrenden is változtathatsz.
Amúgy meg gyanús, hogy kamukérdés, mert múltkor egy ugyan ilyen kérdés volt, csak ott még fiú voltál, de mindegy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!