Lányok/nők! Ez a külső hogy hangzik?
Figyelt kérdés
Húszas éveiben járó férfi, 170-175 cm közötti magassággal.
Sötétbarna belőtt hajjal, hosszúkás arccal, borostával, nagy barna boci tekintettel.
Alkata izmos, főleg csuklya-váll-hát tájékon, de nem az a nagyon kigyúrt fajta.
Öltözködési stílusa az elegánsba sorolható.
2014. márc. 23. 15:58
1/6 piriiiiii válasza:
Nem ezt írta ki valaki az előbb, csak kék szemmel? :D
Ez így mind jó és szép, de nem elég. Ezek felesleges adatok. Legyen róla egy kép is, mert ez így csak zagyva szöveg, és nem utolsósorban legyen értelmes!
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ezt kiírta-e valaki már, csak kék szemmel... az biztos, hogy ha igen, az nem én voltam.
2014. márc. 23. 16:14
3/6 whoviangirl válasza:
leírás alapján jól hangzik persze, de nem ezek a tulajdonságok határozzák meg (az én véleményem szerint) egy férfi megjelenését, hanem az apróbb vonások, kifejezések, a kisugárzása.
4/6 anonim válasza:
Ez semmit nem jelent, ez alapján lehetsz tök jó pasi és kimondottan csúnya is...nekem mondjuk a belőtt haj nem jön be.
5/6 anonim válasza:
Képet! és akk majd eldöntjük h milyen:) Így nehéz megmondani.
6/6 anonim válasza:
Ez kevés, láttatlanban bárki írhat bármit... szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!