Nők, csajok, lányok! Mondanátok egy véleményt?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok,nem szoktam magam fényképezni,így bejöttem húgom gépéhez és csináltam egyet gyorsan!
Nem akarok egy regényt írni,ha érdekel miért kérdezem akkor írjatok privátban.
2014. márc. 19. 18:15
1/10 anonim válasza:
hát nem értem,hogy miért nem nézel a kamerába, és miért vonod össze ennyire a szemöldöködet.
Amúgy helyes srácnak tűnsz, de kéne vmi normálisabb kép.
20/L
2/10 anonim válasza:
Bocsi, de értékelhetetlen, amilyen fejet vágsz. :D
3/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de megijednék tőled. Annyira mogorva, "utálom a világot" képet vágsz, hogy az hihetetlen!
4/10 anonim válasza:
Menj vissza a húgod gépéhez, és csinálj egy normális képet, ahol nem ráncolod a szemöldöködet!
Amúgy így nehéz eldönteni, de jól nézel ki. Esetleg egy normális képet is kapunk? :)
5/10 anonim válasza:
hát tényleg elég rossz lett a kép, de egyébként nem tűnsz csúnyának :D jó lenne ha mutatnál egy másik képet, ahol nem vágsz ilyen mogorva fejet :)
6/10 anonim válasza:
Nem lennél ronda, de ez a kép tényleg nagyon gáz, ne ráncold így a szemöldököd.
8/10 anonim válasza:
Oké, de miért bandzsítasz? Olyan mintha az orrod hegyére akarnál lefókuszálni. És még mérges is lennél közben. Amúgy nem tűnsz rossznak, de ez egy nagyon vicces kép.
9/10 anonim válasza:
Normális képet akarunk!:D Ami alapján tényleg lehet véleményt mondani arról h h nézel ki. Am az látszik h nem vagy csúnya, de ettől a képtől még rendesen megijedtem :D
Miért kellet ilyen fejet vágni?!:S
10/10 A kérdező kommentje:
Így sikerültek :D
2014. márc. 19. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!