Szerintetek is amorf vagyok?
Figyelt kérdés
Múlt pénteken csőnadrágot vettem fel ujjatlan pólóval. Erre egy ismerős csaj beszólt nekem, hogy milyen aránytalan vagyok. :(
171 cm magas vagyok, méreteim: 89-62-91. Ez tényleg csúnya lenne? Miért kellett megingatnia az amúgy is labilis önértékelésemet? 15/L
2014. márc. 23. 11:29
1/10 anonim válasza:
Hat a magassaghoz a kilok szama tobb mint kellene DE meg olyan fiatal vagy. Meg sokat fogsz valtozni. A rosszindulatu beszolassal meg probalj meg nem foglalkozni
2/10 A kérdező kommentje:
55 kg vagyok. Az nem olyan sok.
2014. márc. 23. 11:37
3/10 anonim válasza:
Elnezesedet kerem. Meg nagyon reggel van. Bocsanat!!! Akkor egyaltalan nincs baj veled :-D
4/10 anonim válasza:
jónak tűnik, bár egy kép még mindig jobb lenne, mint néhány szám..
5/10 A kérdező kommentje:
Nem küldök képet.
2014. márc. 25. 19:58
6/10 anonim válasza:
akkor keress egy hozzád hasonló alakot pölő mybodygallery -n
8/10 anonim válasza:
ja, hát nem az a modellalkat, de szerintem ilyennél jobb tested nem lehet ha ilyen adottságaid vannak. szép! 8/10
9/10 A kérdező kommentje:
Hát, köszi. Persze még változom, én is tudom. Egy év alatt 7 cm-t vékonyodott a derekam (nem fogytam), és a cicim is nulláról B-s lett. Szóval reménykedek. :)
2014. márc. 27. 06:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!