160 cm-hez mennyi az idealis testsuly?
Figyelt kérdés
En 160 cm vagyok 16 eves es altalaban 54-56 kozott ugral a sulyom, ez elfogadhato? (arányosan oszlik el, egyszoval nemcsak hasra megy)2014. márc. 19. 07:53
1/5 anonim válasza:
Szerintem 50-55kg. Szóval még belefér. :) Egyébként sokat számít a testalkat is.
2/5 anonim válasza:
Ez függ testalkattól, csontozattól - izmoktól és az életkortól is. Ha arányosan oszlik el, akkor sztem ez oké. Én is 16 évesen kb 54 kg voltam, szintén 160 centivel. Most 33 évesen, 2 gyerek után 58 vagyok, és a bőröm állagán kívül meg vagyok elégedve.
3/5 anonim válasza:
Ez tényleg sok mindentől függ.
Leginkább genetika,csontozat...
lehet valaki 53 kg is 160 centihez ha rosszul oszlik el rajta és csak a hasára megy,de szerintem ha arányos akkor nagyon is jó:)
Pont jó...van mit fogni,nem csont vékony vagy,szerintem jó!:)
A lényeg,hogy jól érezd magad a bőrödben.
Én kb 157-158 cm vagyok és 45-47 kg között.Én így érzem jól magam,szeretem ha teljesen lapos a hasam.Ez egyéni:) de van mellem is,fenekem is,lábra is gyúrok szóval nem vagyok csont...
5/5 anonim válasza:
hát amit te írtál az 170 cm hez passzol 45kg az ideális kb vagy 50 én 171 cm vagyok 53 kg-al
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!