Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl sok?! Bővebben lent!

Túl sok?! Bővebben lent!

Figyelt kérdés
15éves lány vagyok, 170 cm és 73 kg...ez túl sok? Ha igen mennyi lenne az ideális? (egy éve folyamatosan gyógyszert szedek, ezért ez a "pár" kg felesleg)

2013. febr. 12. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ennyi centihez 55 kilóval éreztem jól magam. (most 58 vagyok) Szerintem olyan 60 kiló körül csinos már.
2013. febr. 12. 17:37
 2/3 anonim ***** válasza:
16%
Nem értem mi köze a gyógyszernek a hízáshoz, de igen sok, kb 10-15 kg fogyás nem ártana. Persze normális módszerekkel.
2013. febr. 12. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó nyilván nem gyógyszerész akkor, vagy nem szedett még semmilyen hormonális gyógyszert. Édes :)

Nem túl sok, kicsit kerek. Én ilyen magassággal 55-te éreztem magam a legjobban, most 53 vagyok, szeretnék olyan 58 kilóig felmenni úgy, hogy izmot építek - nem lesz egyszerű feladat. Egyébként 60 körül már jó, mert egész szép magasságod van. 15 évesen amúgy ne aggódj, még rengeteget változhat a tested, nyúlhatsz, formálódhatsz is. Ha nagyon zavar, járj el minden másnap futni, vagy csatlakozz valamilyen délutáni sporttevékenységhez a sulidban/lakóhelyeden és este, lefekvés előtt már ne egyél szénhidráttartalmú dolgokat (kenyér, tészta, cukros cuccok)

2013. febr. 12. 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!