Mi a véleményetek arról h ha egy 13 évesnek van ajak vagy köldök piercing esetleg orr piercing-je?
Mindegyikhez külön!!
Pl:ajak-szerintem...
köldök-szerintem...
orr-Szerintem...
(KÖCCE)
Dik nem a pénzről van itt szó!!!!!!!!!
Van anyáméknak pénze és általában az én kezemben is meg fordul 4-5 ezer ft 2hetente!!!!!!!!!
Nah nem a pénzzzzzzzz!!!!!!!!!:S:S:S
Most leirtad magad....
Látszik hogy még éretlen vagy,attól függetlenül teljesen mind1 hogy csináltatsz-e piercinget vagy nem, mert nem olyan nagy cucc sztem, csak egy lyuk a bőrödön..szval lehet vki akármilyen fiatal, attól még átlyukaszthatja a bőrét,kiveszi,beforr, max egyesek furán fognak rád nézni,a kritikát már neked kell tűrnöd. :D
Ez a kérdés már le van zárva!!!
Köszönöm a válaszokat!!!
én még értelmeset akarok írni... =D
faszom ha akarja hadd csinálja ugyis megunja...vagy nem...ha nem akkor meg olyan marad. =D amugy nekem is 13 évesen lett köldök PC-m és imádom. =) egyáltalán nem a pénzőr volt szó. mondjuk én azért a pénzért megdolgoztam...
a másik kettő viszont nem jön be de ha neked teccik csináltassad de ne magadnak csináld.kérlek... =)
Oh thx!!!!
Hát igen szerintem eddig ez volt a lég értelmesebb válasz!!!!
Most már ajakban van és köldökben!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!