Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról h ha...

Mi a véleményetek arról h ha egy 13 évesnek van ajak vagy köldök piercing esetleg orr piercing-je?

Figyelt kérdés

Mindegyikhez külön!!

Pl:ajak-szerintem...

köldök-szerintem...

orr-Szerintem...

(KÖCCE)

2009. dec. 15. 18:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%

Köldökbe tetszik, többibe nem.

VISZONT 13 ÉVESNEK EGYIK SEM KELL.

Majd 16 évesen kérdezd meg újra.

2009. dec. 15. 18:09
 2/15 anonim ***** válasza:
42%
Magamutogató, és a saját gyerekemnek nem engedném.13 évesen fiatal.
2009. dec. 15. 18:09
 3/15 anonim ***** válasza:
63%

Nekem csak az ajakpiercing nem bejövős.

13 évesen meg egyik se. Egy gyerek ne akarjon idősebbnek látszani. (najó, ezt pont én mondom?)

Úgy értem, szerintem 13 évesen még nagyon korai.

2009. dec. 15. 18:11
 4/15 anonim ***** válasza:
97%
Mindegyik egyszerre, szinte kötelező tartozék. De hallottam már szem- és ánuszpiercingről is. Ha lehet feltétlen csináltasd meg. ha nincs, még hülyének nézhetnek egy 13 éves felnőttet.
2009. dec. 15. 18:15
 5/15 anonim ***** válasza:
48%
emós vagy és anyádék pénzéböl csináltattad!ja a magamutogatást kihagytam!
2009. dec. 15. 18:37
 6/15 anonim ***** válasza:
72%

13 évesen ha elmész a boltba valamiért valószínűleg azt a szülei pénzéből veszi nem????és hol van az hogy a kérdezőről van e szó.....

De valóban egy 13 évesnek hiperszánalom az összes.

2009. dec. 15. 19:17
 7/15 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem elég gáz, ha valaki azért rak magára piercinget, mert menőbbnek vagy idősebbnek akar látszani...

Maximum köldökbe, de téll nem ezen múlik h valaki jár e veled..

14/F

2009. dec. 15. 19:22
 8/15 anonim ***** válasza:
72%
szerintem gáz. Ez nekem kb olyan, mint egy kb 6 éves gyereken festett haj (bizony, láttam már!) Vagy az ellentéte: egy öreg néninek percing :D Szerintem piercinget 16-25 éves korig nem gáz hordani, bár van akinek a stílusába belefér máskor is, de egy 13 éves lány még picike ehhez
2009. dec. 15. 19:36
 9/15 anonim ***** válasza:
72%

ajak - mindenkin FÚJ

orr - mindenkin FÚJ

köldök - egy minimum 16 éves lányon, aki nem úton-útfélen mutogatja, nem hord k*rvás ruhákat emellett, és tudja viselni, azon jól áll. de nem sok ilyen van

2009. dec. 15. 20:18
 10/15 anonim válasza:
Nekem egyedül az ajak nem tetszik, bár van olyan akinek jól ál! A másik kettővel semmi bajom és ugy gondolom hogy ha csináltatja nem másért hanem magáért!(ez a jobb eset) a másikért, mert könnyebben bepaizol stb.. felesleges!Ha valaki szeret vagy tetszel neki akkor tetszel neki anélkül is! És 13évesen valyon kinek a pénzéből csináltatná??:S:)
2009. dec. 17. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!