Szerintetek nekem is meg fog változni a hajszínem?
Figyelt kérdés
Szóval. Anyámnak természetes fekete hullámos haja van, nekem most világosbarna. Anyámnak nem volt mindig ilyen, elvileg 17-18 évesen lett olyan haja, mint most, eredetileg olyan haja volt, mint most nekem. Lehetséges, hogy nekem is fekete, hullámos hajam lesz?2014. márc. 16. 11:21
1/4 anonim válasza:
Elképzelhető.
Egyébként is gyakori, hogy az embernek élete során inkább sötétedik a haja, mint hogy világosodna.
Én aranyszőkén kezdtem, s most egészen sötét barna.
2/4 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Nekem mikor kisebb voltam narancs vöröses volt a hajam, általánosban pár év után pedig mindenki kérdezgette hogy befestettem? Nem festettem be csak bebarnult.
Utána elkezdtem festeni a hajam és ahogy látszik a lenövés, sokkal sötétebb.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Egyébként a szeméremszőrzetem fekete, szóval szerintem boztos, hogy nekem is olyan sötét hajam lesz.
2014. márc. 16. 15:33
4/4 anonim válasza:
Oké de ez szerintem senkit nem érdekelt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!