Hogyan kaphatnám vissza az eredeti hajszínem?
Figyelt kérdés
1,5 éve festem hajam, először székére festettem a barna hajam, amiből egyre világosabb szőke lett...később persze (ahogy az általában lenni szokott) nagyon megbántam, és mindent próbáltam elkövetni annak érdekében, hogy újra barna legyen a hajam. Lassan egy éve próbálkozom már ezzel, hogy visszakapjam az eredeti hajszínem, de a hajfesték vagy kikopott 2 hét után, vagy túl sötét lett az eredmény, sőt még megpróbálkoztam a lenövesztéssel is, de nem sikerült :( mert elég rondán nézett ki :( Nagyon szeretném visszakapni az eredeti hajszínem, de káros és drasztikus módszerek nélkül!! :( Most nem kritizálást kérek, mert abból már kaptam eleget, hanem segítséget :( előre is köszönöm :( 17/L2013. nov. 17. 12:03
1/6 anonim válasza:
hogy érted, hogy nem sikerült lenöveszteni? Ha nem akarod tovább károsítani a hajad, akkor várj három hónapot festés nélkül, aztán vegyél henna hajszínezőt, vagy keverj ki 1-1 arányban hennát és indigót, az remélhetőleg eléggé befogja, és úgy növeszd le
2/6 A kérdező kommentje:
Én nagyon sok mindent próbáltam már, de mindig sárgás lesz a hajam két hét után, akármit kenek rá...:/ Pedig nem volt blansolva soha...:S
2013. nov. 17. 12:21
4/6 A kérdező kommentje:
Ott is voltam már ez ügyben és ők sem értik.
2013. nov. 17. 12:41
5/6 anonim válasza:
Vágasd le kopaszra, és onnan megy minden normálisan. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Viccen kívül gondolkodtam már rajta :D
2013. nov. 17. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!