Hogy kaphatnám vissza az eredeti hajszínem?
Figyelt kérdés
A loreál cating creme gloss sötétbarnájával festettem be a hajam 1 hónapja ami elösször fekete lett, de most olyan minta a dobozon. Vissza szeretném kapni a világosbarna szőkés hajamat minél előbb... És a fodrászt sem szeretném meglátogatni. Tudnátok adni tippeket? :)2013. márc. 26. 15:13
1/1 anonim válasza:
Az eredetit csak lenövesztéssel tudod visszakapni. Vagy megvárod amíg kikopik teljesen, már ha ki fog. Nekem be lett festve Palette kékes fekete 28 hajmosással kijövő színezővel, és 3 hónap után csak leszívatással tudtam megszabadulni tőle. Annyit tudsz még csinálni, hogy ha nem akarsz fodrászhoz menni, akkor veszel egy világosító festéket, ami 6-8 árnyalatot világosít, és egy olyat, ami a legjobban hasonít az eredeti hajszínedre, aztán lenöveszted. De mivel nagyjából ugyan olyan színnel van befestve, nem lesz annyira feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!