Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a szőke...

Miért van az hogy a szőke hajú lányokat jobban megbámulják a pasik?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 03:39
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
A szőke haj mindig feltűnőbb, és van egy szexuális vonzereje is. Szexre szőkét, feleségnek barnát ;)
2009. dec. 15. 04:04
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Én fekete párti vagyok. :)
2009. dec. 15. 06:27
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

én is fekete párti vagyok :D

hamarabb utánafordulok egy fekete hajú lánynak mint egy szőkének...sokkal jobban tetszenek

2009. dec. 15. 07:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A szőke nők az ártatlan, védtelent sugallják, akit védelmezni kell.....

Én fekete vagyok, voltam szőke, utáltam annak lenni :)

Nem érdekel, hogy népszerűbb- e a szöszi, én soha többé nem leszek az :)

2009. dec. 15. 08:31
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
sztem ez nem mindíg van így,én fekete vagyok és állt már mellettem szöszi a megállóban nem 1szer.,mégis velem szemeztek a pasikák:) nem mindenkinek jönnek be az iq fighter nők..aztmondják mivel a szőke buta,könnyebb préda.1patronos.De még vannak olyan igazi ffiak akik szeretnek megküzdeni 1-1zsákmányért!:)
2009. dec. 15. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

én hol aranyszőke vagyok,hol sötétbarna,hol gesztenye,hol vörös,és évek során azt tapasztaltam,hogy a fiatalabb férfiak körében(30-ig) szőkén voltam a legnépszerűbb,akkor a legtöbb az utánam füttyögés,a középkorú és idősebb férfiak barnán figyelnek fel rám jobban. a vörös csak különleges,de semmilyen extra vonzerőt nem tapasztaltam tőle. szőkén fiatalabbnak és enegikusabb érzem magam,és valószínűleg ezt sugárzom a környezetemnek,ha el akarok kicsit vackolni mondjuk télire,mint most is,akkor nagyon jó egy kedves meleg barna hajszín,ilyenkor csak az vesz észre,akivel észre akarom vetetni magamat.

30L

2009. dec. 22. 10:05
 7/9 anonim válasza:
100%
Nekem a barna haj jon be inkabb
2009. dec. 22. 19:38
 8/9 anonim ***** válasza:

" a szőke könnyen észrevehető, a barna nem felejthető"

:P :)

barnalány17L

2010. jan. 10. 15:06
 9/9 anonim ***** válasza:
nálunk a suliban minden p..csának szőke a haja (persze festett), és valahogy nem az ártatlanság jut róluk eszembe...XD
2011. júl. 3. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!