Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 24éves lánynak 173,5cm-hez 65...

24éves lánynak 173,5cm-hez 65 kg túl sok?

Figyelt kérdés
Egész életemben nagyon vékony voltam.Mindig azt hallgattam, hogy mennyivel jobban néznék ki teltebben és nem vagyok egészséges. Mióta 63-65 kg között mozgok, egyfolytában gúnyolódnak rajtam a barátaim és a családom is, hogy milyen husi vagyok. Pocsékul érzem magam.

2014. márc. 14. 23:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sok! Ilyen a normális, egészséges súly ehhez a magassághoz!
2014. márc. 15. 12:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Honnan veszitek hogy egészséges?

Az hol egészséges ha semmi izma,egy emeletnyi lépcsőtől kifullad de van rajta 10 kiló plusz?

Mert ilyen is lehet!

2014. márc. 15. 13:00
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Képet nem szeretnék küldeni, inkább elméleti kérdésnek szántam.

Utolsó: nem fulladok ki egy lépcsőtől:))

2014. márc. 15. 15:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez még a pont jó kategória. Viszont egy kis sport/mozgás nem ártana, mert ha felszedsz még 5-10 kg zsírt, az már sok lenne.

Én sem szeretem a sportot, de heti 1x egy 1-1,5 órás edzést ki lehet bírni, akár otthon is csinálhatsz gyakorlatokat, ha nem szereted a zsúfolt edzőtermeket. Vagy futni, úszni, biciklizni is jó megoldás lehet. Ezen kívül meg tartsd magad aktívan, pl lift helyett lépcső, 5 perc tánc a kedvenc számodra, stb. Sajnos egy idő után a hízás/fogyás következtében olyan túl zsíros az összhatás, és a löttyedt bőr garantált.

Ne koplalj, meg ne csodadiétákat tarts, hanem egy nagyjából egészséges életmódot akakíts ki.

2014. márc. 15. 20:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok.
2021. szept. 9. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!