Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 24éves lánynak 173,5cm-hez 65...

24éves lánynak 173,5cm-hez 65 kg túl sok?

Figyelt kérdés
Egész életemben nagyon vékony voltam.Mindig azt hallgattam, hogy mennyivel jobban néznék ki teltebben és nem vagyok egészséges. Mióta 63-65 kg között mozgok, egyfolytában gúnyolódnak rajtam a barátaim és a családom is, hogy milyen husi vagyok. Pocsékul érzem magam.

2014. márc. 14. 23:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok.

De ettől még nem fognak kevésbé gúnyolódni rajtad (és amint tapasztaltad: akkor se piszkálnak kevésbé, ha vékony vagy), és neked se fog hirtelen megjönni tőle az önbizalmad.

Magadnak akarj tetszeni!

2014. márc. 14. 23:56
 2/15 anonim ***** válasza:
Alapjaiban jó lenne ez a súly a magasságodhoz, persze csak akkor ha ez nem mind háj, hanem mondjuk izom. A szép test az formás, szépen karbantartott, sportos, ehhez nem kell 45 kilós csontkollekciónak lenni.
2014. márc. 15. 00:49
 3/15 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem sok! Fogynod kene vagy 5-8 kilot.
2014. márc. 15. 00:54
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem sportolok,szóval nem vagyok izmos. Azért szomorú, hogy a soványról átlagosra való hízás csak abban az egy esetben elfogadott, ha izomban történik.
2014. márc. 15. 00:55
 5/15 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló: tök igazad van. Megnéztem testtömeg-index generátort vagy mit és az szerint 57-58kg még a sovány, egészségtelen kategória, és 70valamennyi kg-ig pedig normális, ideális. De rájöttem, hogy inkább hallgatom, hogy sovány vagyok, mint azt h kövér. Egy k..vanagy álszentség, hogy az emberek a normális testsúlyt tartják szépnek-csak a soványak a nyerők! Vagy az izmosak, de mi van, ha az ember utál sportolni, nem azért, mert lusta, hanem mert sosem szeretett és kész,más hobbija van a szabadidejében. Szerencsére baromi gyorsan fogyok odafigyeléssel, szóval sztem 2hét alatt visszamegyek 50valamennyire. Megfogadtam, hogyha egy "igen,sok" válasz érkezik, akkor fogyózni kezdek, ez megtörtént,és lehet, h hálás leszek ezért neked nyáron:))
2014. márc. 15. 01:06
 6/15 anonim ***** válasza:

"de mi van, ha az ember utál sportolni"

Akkor az van, hogy ha fogysz se leszel elégedett magaddal, mert a maradék izmod fog lemenni, de a formád nem lesz szebb, csak még plötyibb. De csak nyugodtan!

Egyébként tévedsz. A normál tartományon FELÜLI kilogrammbeli hízás "fogadható el" csak akkor, ha az többnyire izomban történt. A normálon belül "zsírban" is teljesen oké. Értsd: a normál tartományt pont úgy alakítják ki, hogy a nem túl izmos, nem túl sportos átlagembert veszik alapul.

És ha nem lenne gond a fejeddel (önértékelési zavarok) és a környezeted se lenne tele debillel, akkor normál súllyal

nem piszkálnának.

2014. márc. 15. 09:10
 7/15 anonim ***** válasza:

A BMI egy vacak. Egy szálkás 100 kilós testépítőt kórosan elhízottnak ír..

A súlyod normális lehetne.

De ha izom nélkül felszedtél 10 kiló zsírt akkor tényleg elég plöttyedt lehetsz.

2014. márc. 15. 09:21
 8/15 anonim ***** válasza:
Én 177 centimhez vagyok 60-62kg. Vékonynak számítok, de nem gebének, mert van combom/csípőm, formás lábam, de vékony a derakam. Szóval kb pont jó. Pár kiló felesleg lehet, hogy van rajtad, de önmagában a számok azért nem sokat mondanak.
2014. márc. 15. 11:21
 9/15 anonim ***** válasza:

nagyon nem adhatsz a saját véleményedre, ha elég egy agyatlan gyikes, aki azt mondja, hogy sok, és te máris fogyózni kezdesz!!

szerintem nem sok, ennél kevesebbel se melled se feneked lesz, és a nagyon soványaknak sokkal nehezebb lesz teherbe esniük is... én mondjuk feltennék egy képet, arc nélkül, mert így senki sem tudja...

2014. márc. 15. 11:48
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jó a súlyod, de kép alapján tényleg könnyebb lenne megítélni, hogy mi is a helyzet.
2014. márc. 15. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!