Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha az új cipőm...

Mit csináljak ha az új cipőm feltöri a lábamat?

Figyelt kérdés
Vettem egy 38-as cipőt egy kicsit szorított,de a 39-es meg már nagy volt.Az első felvételkor véresre törte a lábamat és 1.5-2 hét volt mire begyógyult mind a kettő lábamon.A második felvételkor szintén feltörte,de csak az egyiket hiába volt leragasztva.Kipróbáltam,hogy a hátsó részét megütögettem egy kicsit remélem az segít egy kicsit.
2014. márc. 13. 23:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha bőrcipő, vidd el cipészhez, meg tudja egy kicsit tágítani.
2014. márc. 14. 06:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem bőr cipő,de azért köszönöm a választ.
2014. márc. 14. 09:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Kisebb cipőt sosem veszünk, max olyat, ami kicsit lötyög rajtunk, azon ugyanis lehet segíteni pl talpbetéttel! A kicsi cipő viszont nem fog tágulni, mi több, csak még szorosabb lesz, mert megdagad benne a lábunk. Ha csak egyszer viselted, akkor próbáld meg visszavinni és kicseréltetni. Ha már nem lehet, akkor add el és vegyél egy normálisat.
2014. márc. 14. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!