Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy lánynál nagyon magas a...

Egy lánynál nagyon magas a 172-3 cm? :/

Figyelt kérdés
2014. márc. 7. 19:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Legszívesebben p*fán verném azokat akik úgy gondolják hogy x magasságig nő csak a nő. Jézusom emberek ti normálisak vagytok? Képzeljétek rengeteg 170 cm-es nő van, meg 170egynéhány centis is. És a fogatlan 150 centis ordibáló vén cigányasszony a piacon "jobban nő" mint ők, csak mert alacsony? Gondolkozzatok már úristen. (nem rasszizmusnak szántam, akármilyen lehetne, de ez jellegzetesebben meg tud jelenni bárki fejében úgy gondolom ismerjük a hasonló jelenséget, ők meg többnyire alacsonyak) Most akkor 169 centimmel egy centiméter választ el attól hogy férfinak számítsak? Baromi jó tudni. Ilyeneket is csak egy komplexusos törpe írhat le
2014. márc. 8. 12:27
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező az ilyen balfék válaszokat ne is vedd fel. Elég nagy tragédia lehet egy ilyen embernek az, hogy ezen az értelmi szinten ragadt és bizonyára egész életében szenved amiért nem érzi magát férfinak : ) Szerintem ez tök normális magasság, a sulimban rengeteg hasonlóan magas lány van, nálam is csomóan magasabbak pedig nem vagyok kicsi. *előző voltam*
2014. márc. 8. 12:29
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Átlagosnál kicsit magasabb, de semmi gond vele. Mellém jó lennél. 184cm vagyok :)
2014. márc. 8. 12:51
 14/18 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat:)
2014. márc. 8. 18:57
 15/18 anonim ***** válasza:
9%

11-es. Te olyan buta vagy,hogy múzeumban a helyed,és anyukádat sértegesd,ha még él.

178 cm-es ffi vagyok és igenis az ekkor lányok mint én azok nem csajok ,hanem genetikai hiba miatt inkább férfiak,te is határán vagy.

2014. márc. 9. 21:02
 16/18 anonim válasza:
9%

Az utolsónak teljesen igaza van 11-es.

Legalább három szabályt megszegtél és ha normális országban élnénk ezért minimum kitiltás járna.

2014. márc. 9. 21:06
 17/18 anonim ***** válasza:
52%
Biztos jól mértek? : ) Szerintem az a 178 maximum 168 lehet, és lehet hogy én genetikai hiba miatt a határán állok hogy férfi legyek (ne örülj, csak a te világodban, ki kell ábrándítsalak NŐ vagyok.) De az is biztos hogy a te gondolkodásodban is hibakód lépett fel mert 13 éves kislányoknál tapasztalni hasonlót. Amúgy meg te kezdted a sértegetést, azzal hogy férfiaknak nevezel nőket, csak mert nem másfél méteresre nőttek meg. : )
2014. márc. 13. 20:37
 18/18 anonim ***** válasza:
még lehetnél magasabb picit...
2014. márc. 20. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!