Szerintem rohadt jó alakod van. Nem vagy vékony, nem hazudok neked, de van csípőd, derekad, melled, nem "egybe" vagy. Azok meg leállíthatják magukat akiknek csak ez az igazi nő, vagy éppen nem tetszenek nekik a teltebb csajok és ezért annyira bátran kijelentik, hogy a kérdező már nem is csinos. Tudjátok mi tesz valakit nővé? Hogy nőnek vallja magát (majdnem azt írtam, hogy vaginája van, de aztán tisztelettel a transznemű nőkre átfogalmaztam) és kész. Nem kell se Willendorfi Vénusznak, se mai szupermodell-alkatnak lennie, mindegyik gyönyörű-persze az egészséges határokon belül.
Ui: Nekem is elküldheted a régebbi képet, ha gondolod :)
17/L
Óóó, de szépecske vagy! :)
Szerintem az a tipikus, kedves, töltöttgalamb menyecske lehetsz, gyönyörű, hosszú hajjal. :)
Csak szeresd magad! (és közben figyelj oda, mit eszel) és nem lesz problémád
17/l
kis sport rád férne az biztos!
de ahogy érzed...
Nem értem ezt a sok negatív kommentet. Igaz, hogy van rajtad pár plusz kiló, de nagyon szép alkatod van.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!