Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?...

Mit gondoltok az alakomról? Dundi? Vagy még belefér?

Figyelt kérdés

[link]

20/L

2014. márc. 7. 13:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
u.i: elküldöd nekem a régi képet?:)
2014. márc. 7. 19:28
 12/18 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem rohadt jó alakod van. Nem vagy vékony, nem hazudok neked, de van csípőd, derekad, melled, nem "egybe" vagy. Azok meg leállíthatják magukat akiknek csak ez az igazi nő, vagy éppen nem tetszenek nekik a teltebb csajok és ezért annyira bátran kijelentik, hogy a kérdező már nem is csinos. Tudjátok mi tesz valakit nővé? Hogy nőnek vallja magát (majdnem azt írtam, hogy vaginája van, de aztán tisztelettel a transznemű nőkre átfogalmaztam) és kész. Nem kell se Willendorfi Vénusznak, se mai szupermodell-alkatnak lennie, mindegyik gyönyörű-persze az egészséges határokon belül.

Ui: Nekem is elküldheted a régebbi képet, ha gondolod :)

17/L

2014. márc. 7. 21:04
 13/18 anonim ***** válasza:
elküldöd a régi képet? :)
2014. márc. 9. 02:23
 14/18 anonim ***** válasza:
40%

Óóó, de szépecske vagy! :)

Szerintem az a tipikus, kedves, töltöttgalamb menyecske lehetsz, gyönyörű, hosszú hajjal. :)

Csak szeresd magad! (és közben figyelj oda, mit eszel) és nem lesz problémád

17/l

2014. márc. 9. 11:22
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
Kics*szett dögös vagy! Mint előttem is írták, nem vagy egyenes,van derekad, csípőd stb.... Nekem tetszel. A pasid meg hülye. Bocsi. :D
2014. márc. 9. 20:54
 16/18 anonim ***** válasza:

kis sport rád férne az biztos!

de ahogy érzed...

2014. márc. 20. 00:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem értem ezt a sok negatív kommentet. Igaz, hogy van rajtad pár plusz kiló, de nagyon szép alkatod van.

18/L

2014. jún. 4. 02:42
 18/18 anonim ***** válasza:
képet még
2014. aug. 8. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!