Ez belefér vagy túl sok? Van, aki elítél, mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Havi 5-6 nap 6 óra hosszára apukájával hagyom a most 14 hetes babámat, mert el kell mennem (nem szórakozni, tanulni). Apukája mindent ügyesen megold. Belefér szerintetek?2014. febr. 19. 13:31
1/10 anonim válasza:
igen, belefér, ha minden úgy van, ahogy leírtad :)
2/10 anonim válasza:
Már miért ne férne bele??Az ő gyereke is,nem csak a tied!
Nincs abban semmi rossz,ha apuka is kiveszi a részét a baba körüli teendőkből. :)
3/10 anonim válasza:
aki emiatt elítél csak irigykedik, hogy ilyen férjed van aki ezt bevállalja... egyik füleden be másikon ki... teljesen rendben van! :)
4/10 anonim válasza:
Hát persze, hogy belefér! A tanulás nagyon fontos, apuka sem emel kifogást, és jól megvannak a picivel, szerintem nincs itt semmi gond.
5/10 anonim válasza:
Termeszetes. En heti 2-3 alkalommal lepek meg 2 orara, kovetkezo szopira mindig otthon vagyok, 16 hetesemnel. Apuka vagy nagymama babazik ilyenkor. Osszesen ketszer mar esti fektetest is megcsinalta anyukam (szinhazban, vacsizni voltunk), ekkor azert stresszeltem, de minden rendben volt.
6/10 anonim válasza:
belefér. azt gondolom erről, h mindig lesz, aki elítél valamiért :)
a saját lelkiismeretednek felelj meg, ne másoknak.
7/10 anonim válasza:
Enni, inni kap, pelus kicserélve, játék van, mi a probléma?? :) Ha a babád is bírja, akkor meg pláne semmi gond. :)
8/10 anonim válasza:
Ha mindhármatoknak jó ez, akkor nincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!